Få allerførste smugkig på Peter Dinklage som "The Toxic Avenger"

Genfortællingen af firserklassikeren får premiere senere i år.

"The Toxic Avenger" fra 1984 er en af perlerne blandt firsernes B-films-splattere og en af de absolut største succeser for filmselskabet Troma.

En genindspilning har siden 2018 været i produktion, og nu er filmen meget tæt på en premieredato. Vi har derfor fået allerførste kig på filmens titulære superhelt, som kan ses nederst i denne artikel.

Læs også: Peter Dinklage og Josh Brolin spiller brødre i "Brothers"

I en historie så klassisk som Shakespeares værker fortæller "The Toxic Avenger" historien om en småkikset og splejset pedel, der falder i en tønde radioaktivt affald og bliver til en overmenneskelig mutanthelt. Den oprindelige film affødte flere efterfølgere samt en tegnefilmsserie for børn og barnlige sjæle. 

Genindspilningen er skrevet og instrueret af Macon Blair, mens hovedrollen spilles af Peter Dinklage, der især er kendt fra "Game of Thrones". Derudover finder vi både Elijah Wood og Kevin Bacon på rollelisten. 

"The Toxic Avenger" får verdenspremiere under dette års Fantastic Fest i Texas til september. Hvornår vi kan forvente at se filmen på vores breddegrader er dog endnu uvist. Indtil da kan første billede ses her:

Kommentarer

Få allerførste smugkig på Peter Dinklage som "The Toxic Avenger"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen