Rambo vender tilbage i "Rambo: New Blood" - som tv-serie

Actionhelten John Rambo vender snart tilbage. Det bliver dog ikke i en ny film i franchisen, men derimod i en tv-serie, der skal omhandle krigsveteranen Rambo og hans søn, J.R, der er tidligere Navy SEAL.

Serien får titlen "Rambo: New Blood", og Sylvester Stallone skal fungere som executive producer. Det er endnu uklart, om han også vil være at finde i serien i sin populære rolle, eller om en anden skuespiller skal have den røde bandana på denne gang.

"Rambo: New Blood" skrives af Jeb Stuart, der tidligere bl.a. har stået bag "Die Hard" og "The Fugitive". Med den kommende serie er den femte film i franchisen, "Rambo: Last Blood", indtil videre sat på standby.

69-årige Stallone har senest haft stor succes med sin rolle som Rocky i filmen "Creed", der kan ses i biograferne herhjemme fra 2. december. Filmen har på fem dage har omsat for imponerede 42 mio. dollars i USA og har fået næsten udelukkende gode anmeldelser. Der spekuleres endda i, at Stallone kan være en mulig Oscar-kandidat. Sidst Stallone var nomineret til en Oscar var i 1977 for netop den første "Rocky".

Kommentarer

Rambo vender tilbage i "Rambo: New Blood" - som tv-serie

  • ★★★0

    Er det overhovedet i nogens interesse, at se John Rambo spille farmand til en tidligere navy seal?

    Og hvis ja, hvorfor så lade en anden overtage rollen, hvis Sly ikke vil, så hellere reboot end at vi endnu engang skal se en far og søn historie. Rambo: New blood virkelig, så kan de vidst heller ikke skrive det mere tydeligt, Rambo: First born.

    MOVIE1000 2-12-15 20:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen