Trailer: "Sly": Ny trailer til Netflix-serien om Sylvester Stallones liv og karriere

Han har spillet ikoniske roller som John Rambo og Rocky Balboa – nu får vi snart hele historien om manden bag de legendariske filmkarakterer.

Tidligere i år udgav Netflix en dokumentarserie om actionlegenden Arnold Schwarzenegger: "Arnold". Og som rapporteret lancerer streamingtjenesten snart en portrætserie om anden af actiongenrens store titaner: Den efterhånden 77-årige Sylvester Stallone.

Netflix har nu frigivet en ny trailer til dokuserien, der kan ses herunder.

Læs også: "Hvad skal jeg slås mod? Gigt?!" – Sylvester Stallone afviser "Rambo 6"

"Sly" stiller skarpt på Hollywood-legenden, der to gange blev Oscar-nomineret for at spille den hårdtslående bokser Rocky Balboa. Ligesom "Rocky"-franchisen er historien om Stallone en fortælling om en vaskeægte underdog, som kommer fra trange kår og imod alle odds slår igennem i filmbranchen og bliver en gedigen superstjerne.

"Sly" instrueres af Thom Zimny, der tidligere har vundet Emmy-priser for sine portrætfilm om Bruce Springsteen. Serien om Stallone får premiere på Netflix den 3. november, og du kan se den nyeste trailer til "Sly" her:

Kommentarer

"Sly": Ny trailer til Netflix-serien om Sylvester Stallones liv og karriere

  • 0

    Ser så meget frem til den! Schwarzeneggers var fantastisk. Sly ser ud til at give det indblik i hans liv og historie jeg altid har haft lyst til at vide mere om. Nu mangler vi bare Willis. Men desværre... =(

    Vil dog give en stor hyldest til trioen! De vil for mig, altid være tidernes største actionstjerner.

    ccbj20-10-23 15:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen