Se stjernerne fra "The Godfather" genforenet 45 år efter

"The Godfather" fra 1972 af Francis Ford Coppola anses af mange som værende en af alle tiders bedste film. Fortsættelsen "The Godfather Part II" fra 1974 udmærker sig ved at være den eneste "svære toer" nogensinde, der har vundet en Oscar i kategorien Bedste film. 

I anledning af den første films 45 års jubilæum blev instruktør Francis Ford Coppola genforenet med stjernerne fra "The Godfather" – Al Pacino, Diane Keaton, Robert Duvall, James Caan og Talia Shire – samt Robert De Niro, der spillede den unge Vito Corleone i "The Godfather Part II" i den rolle, som Marlon Brando udødeliggjorde i den første film som den ældre Don Corleone.

Genforeningen fandt sted lørdag i forbindelse med Robert De Niros Tribeca Film Festival i New York i en seance på hele ni timer, der indeholdt visninger af restaurerede udgaver af de to første film i trilogien for publikum samt en efterfølgende paneldebat om filmenes arv med de involverede. Her udtalte Al Pacino blandt andet: "Hvor ville jeg være uden Francis?" og refererede hermed til det faktum, at "The Godfather" gav Pacino hans store gennembrud som Michael Corleone, der modvilligt må følge i sin fars fodspor som berygtet mafiaboss. 

Billedet af stjernerne anno 2017 kan ses herunder.

Kommentarer

Se stjernerne fra "The Godfather" genforenet 45 år efter

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen