"Take Shelter"-instruktør laver "A Quiet Place"-spin-off

Mens vi stadig venter på den udskudte "A Quiet Place 2", er horror-franchisens tredje kapitel allerede i støbeskeen.

Den første "A Quiet Place" blev et kæmpe hit for to år siden. Selvom gyseren skildrede en skræmmende fremtid, hvor bestialske monstre dræber alt, der laver den mindste lyd, så valfartede biografgængere til biografmørket for at se horror-hittet, som indtjente 341 mio. dollars på verdensplan, men blot havde kostet 17 mio. dollars at producere.

Derfor kom det ikke som nogen overraskelse, at en toer hurtigt blev søsat, og den bliver angiveligt endnu mere uhyggelig end forgængeren. Men på grund af coronapandemien blev "A Quiet Place 2" udskudt fra marts i år til april 2021.

Se også: "A Quiet Place 2": Intens trailer viser, hvordan det hele begyndte

Men allerede før toeren er ude, er arbejdet gået i gang på franchisens tredje film, som dog ikke bliver en direkte fortsættelse til seriens to første film, men i stedet en såkaldt spin-off.

Og det er en af tidens mest ombejlede instruktører, Jeff Nichols, som skal lave filmen. Nichols har kritikerroste dramaer som "Mud", "Take Shelter", "Midnight Special" og "Loving" på CV'et, og han arbejder p.t. på det historiske drama "Yankee Comandante" med Adam Driver i hovedrollen.

Vi ved intet om plottet i Nichols' "A Quiet Place"-film, men hvis alt går efter planen, så udkommer den allerede i 2022. Nichols' film produceres og skrives af John Krasinski, som instruerede de to første film og tilmed spillede hovedrollen i "A Quiet Place".

Hvorom alting er, så håber vi naturligvis, at den næste "A Quiet Place"-gallapremiere bliver mindre blodig end den første...

Kommentarer

"Take Shelter"-instruktør laver "A Quiet Place"-spin-off

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen