Tom Hanks tilslutter sig Wes Andersons næste film

Fans af Tom Hanks skal dog ikke forvente at se al for meget til skuespilleren i Wes Andersons kommende film.

Efter at være blevet udskudt utallige gange grundet COVID-19 fik Wes Andersons ("Isle of Dogs", "The Grand Budapest Hotel") nye film, "The French Dispatch", langt om længe premiere på årets filmfestival i Cannes.

Hvornår vi kan se filmen i de danske biografer, vides endnu ikke, men fans af Wes Anderson kan allerede godt begynde at glæde sig. For den farveglade filmskaber er allerede i gang med at arbejde på sin næste film. Og her dukker en stor stjerne op.

SE OGSÅ: FØRSTE TRAILER til WES ANDERSONS STJERNESPÆKKEDE "THE FRENCH DISPATCH"

Wes Anderson er kendt for at have utallige stjerner med i sine film, hvad end det har været Bill Murray, Gene Hackman, Owen Wilson, Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Tilda Swinton og mange andre.

Nu forlyder det dog, at en af de største filmstjerner overhovedet langt om længe skal arbejde sammen med Wes Anderson: Tom Hanks dukker nemlig op i den kommende film.

Fans af Tom Hanks skal dog ikke glæde sig al for meget – ifølge The Hollywood Reporter bliver Hanks' optræden højst sandsynligt i en meget lille rolle. Måske endda kun en cameo.

Stort set intet vides om den kommende film, udover at den optages i Spanien, og rygter går på en western-inspireret film. Foruden Tom Hanks er Tilda Swinton og Bill Murray, som efterhånden er fast inventar hos Wes Anderson, også ombord.

Kommentarer

Tom Hanks tilslutter sig Wes Andersons næste film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen