Podcast: Moovy & Øst for Paradis præsenterer: Dette skal du se i oktober! (m. Rikke Johnsen)

En ny måned er sat i gang, og det betyder, at Rikke Johnsen fra Øst for Paradis joiner Moovy Podcast og sætter spotlyset på spændende titler, du kan se i biografen i oktober.

Dine værter, Mikkel Abel og Joachim Jelle, finpudser stadig det nye Spotlight-format, som den sidste måned har fokuseret på "Rambo: First Blood" og Martin Scorseses "Goodfellas", hvor Peter Skjøtt kom på besøg.

Moovy Podcast har også anbefalet 5 klamme gyserfilm, du skal se, såvel som 5 film fra 90'erne – men nu står den altså på store og større klassikere, som du kan se i forbindelse med Cinemateket i Paradis. Husk på, det er titler, som kan fanges i alle Cinemateket-filialer i Danmark, så når verdens største "Lawrence af Arabien" vises i Øst for Paradis, betyder du altså også, at du kan fange den i andre biografer!

HØR OGSÅ: FEM TIL FREDAG #29 - 5 KLAMME GYSERFILM DU SKAL SE!

Er der andre titler af klassikerstatus, der kan måle sig med "Lawrence af Arabien"? Så skulle det måske være Scorseses hæsblæsende gangsterepos "Goodfellas", Jean-Luc Godards "Jeg elskede dig i går" eller Stanley Kubricks "Barry Lyndon". Sidstnævnte ville gå rigtig godt med Nikolaj Arcels biografaktuelle "Bastarden".

I den mere moderne ende af programmet titter Wes Anderson naturligvis frem med sine stilistisk indlevende film "Life Aquatic" og "The French Dispatch", men savner man en vaskeægte blockbuster, så må man simpelthen ikke misse "The Dark Knight".

To spændende titiler, der også er at finde på programmet, kommer i form af Oliver Stones provokerende "Natural Born Killers", der spidder Amerikas morbide fascination af vold, og Henry Selicks søde og behageligt uhyggelige "The Nightmare Before Christmas".

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Moovy & Øst for Paradis præsenterer: Dette skal du se i oktober! (m. Rikke Johnsen)

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen