"Triangle of Sadness"-stjernen Charlbi Dean er død, blot 32 år gammel

Den sydafrikanske skuespiller blev for nylig ramt af en alvorlig sygdom.

Den unge skuespillerkomet Charlbi Dean døde i går, mandag, i New York. Det bekræfter Variety. Årsagen betegnes som et pludseligt, alvorligt sygdomsforløb, og mere om dødsårsagen er endnu ikke blevet offentliggjort.

Dean var blevet spået en stor, glorværdig skuespillerkarriere – særligt ovenpå hendes præstation i Ruben Östlunds "Triangle of Sadness", som vandt Guldpalmen under dette års Cannes-filmfestival. Traileren til den film – som byder på flere klip med Dean – kan ses her.

Derudover spillede hun snigmorderen Syonide i superhelteserien "Black Lightning" og en af hovedrollerne i VOD-actionbraget "Death Race: Inferno".

Hun debuterede som skuespiller i den prisbelønnede, sydafrikanske komedie "Spud" med bl.a. John Cleese foran kameraet, og hun medvirkede også i fortsættelsen, "Spud 2: The Madness Continues", tre år senere.

I den kommende "Triangle of Sadness" spiller Dean den ene halvdel af et luksuriøst kendispar, som nyder tilværelsen på en luksus-yacht, der pludselig ender midt i en voldsom storm. Båden synker, og passagerne strander på en øde ø. I kampen om overlevelse bliver hierarkiet vendt rundt, og pludselig står alle i en nærmest postapokalyptisk situation, hvor al civilisation er væk.

Dean har også arbejdet som model, lige siden hun var blot 6 år gammel, og hun har optrådt i reklamer og på magasinforsider, siden hun var 12.

Deans ulykkeligvis sidste, store præstation kan opleves herhjemme, når "Triangle of Sadness" får dansk biografpremiere den 22. september.

Kommentarer

"Triangle of Sadness"-stjernen Charlbi Dean er død, blot 32 år gammel

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen