Trailer: Masser af bræk, lort og galskab i traileren til Ruben Östlunds prisbelønnede "Triangle of Sadness"

Bl.a. Vicki Berlin, Zlatko Buric og Woody Harrelson medvirker i svenskerens seneste Cannes-vinder.

Tilbage i maj blev den svenske filmmager Ruben Östlund ("The Square", "Force majeure") medlem af en helt særlig, prestigefyldt klub, idet han som én af ekstremt få instruktører vandt Cannes-filmfestivalens gyldne palmer for anden gang i karrieren.

Det var det kritikerroste, satiriske komediedrama "Triangle of Sadness", som sikrede Östlund sin anden Palme d'Or ovenpå svenskerens første sejr i 2017 ("The Square").

Og ligesom "The Square" har "Triangle of Sadness" også danskere på plakaten: Vicki Berlin ("Live fra Bremen") og Zlatko Buric ("Pusher"). Derudover medvirker internationale stjerner som Woody Harrelson ("Midway"), Charlbi Dean ("Don't Sleep") og Harris Dickinson ("The King's Man").

Se også: Moovy TV til "The Square"-galla med Cannes-vindere!

Og nu kan vi menige dødelige, der ikke troppede op på årets Cannes-filmfestival, omsider nyde et smugkig på Östlunds prisvinder. Eller... "nyde" er måske for meget sagt, for traileren er spækket med pinagtige øjeblikke og menneskelige efterladenskaber.

I "Triangle of Sadness" bliver modellerne Carl og Yaya samt nogen milliardærer på en luksus-yacht ramt af en storm. Båden synker, og de strander alle på en øde ø. I kampen om overlevelse bliver hierarkiet vendt rundt, og pludselig står alle i en nærmest postapokalyptisk situation, hvor al civilisation er væk.

"Triangle of Sadness" sejler ind i de danske biografsale den 22. september, og traileren kan ses her:

Kommentarer

Masser af bræk, lort og galskab i traileren til Ruben Östlunds prisbelønnede "Triangle of Sadness"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen