"Uncharted"-filmen hapser Antonio Banderas og får ny instruktør

Den Oscar-nominerede skuespiller har tilsluttet sig spilfilmatiseringen i selskab med instruktør nummer otte.

Tilbage i januar mistede "Uncharted", filmatiseringen af spilserien af samme navn, instruktøren Travis Knight, der dermed tilsluttede sig listen af de i alt syv instruktører, som har været involveret i projektet. Nu kan Sony præsentere ny instruktør og nye skuespillere.

Antonio Banderas er blevet castet i spilfilmatiseringen – kort efter at den 59-årige spanier var nomineret til en Oscar for hovedrollen i "Smerte og ære". Kilder fra produktionen fortæller desuden, at Sophia Ali ("Truth or Dare") og Tati Gabrielle ("Chilling Adventures of Sabrina") også er blevet en del af projektet.

"Venom"-instruktør tager over

Men selvfølgelig er der ingen film uden en instruktør. Valget er faldet på Ruben Fleischer, der tidligere på året blev meldt i forhandlinger om jobbet og altså nu er endeligt bekræftet. Fleischer har før instrueret bl.a. "Venom".

"Uncharted"-filmens manuskript er skrevet af Art Marcum og Matt Holloway, som tidligere har stået bag manuskriptet til den første "Iron Man" fra 2008.

Om ottende gang bliver lykkens gang, skal ingen kunne sige. Til trods for talrige rotationer i produktionen rummer projektet stadig Tom Holland i rollen som Nathan Drake og Mark Wahlberg som dennes mentor, Victor "Sully" Sullivan. "Uncharted" står til at udkomme i biograferne 4. marts 2021.

Kommentarer

"Uncharted"-filmen hapser Antonio Banderas og får ny instruktør

  • ★★★3

    Det er alt sammen meget fint, men hvad med Stig Rossen? Er der da ingen, der tænker på hvad Rossen vil?

    Essal 3-03-20 17:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen