Vince Vaughn: "Wedding Crashers 2" er på vej

En fortsættelse til den succesfulde romcom fra 2005 har længere floreret på rygtebørsen, men nu har skuespillerne og instruktøren taget hul på forarbejdet.

I Hollywood har man længe været ellevild med at lave fortsættelser til halvgamle hits, og nu er turen åbenbart kommet til den 15 år gamle og yderst succesfulde romcom "Wedding Crashers", som omsider ser ud til at få en toer.

I den oprindelige film spillede Vince Vaughn og Owen Wilson to gæve lystløgnere, der hyppigt crasher bryllupsfester for at få noget på den dumme. Men da den ene mand vitterligt forelsker sig i en kvinde til en af festerne, begynder duoens partnerskab at gå i opløsning, og mændenes dårlige samvittighed vokser.

Læs også: Owen Wilson får stor rolle i Marvels "Loki"-serie

"Wedding Crashers" fik ganske gode anmeldelser og indtjente næsten 290 mio. dollars på verdensplan, så naturligvis er en mulig toer ofte blevet diskuteret i alskens medier.

Og i et nyt interview med Entertainment Tonight afslører Vaughn, at en fortsættelse endelig er på trapperne:

"Owen og jeg og instruktøren bag 'Wedding Crashers' har for første gang haft seriøse samtaler om at lave en fortsættelse. Vi har en idé, som er ret god. Vi befinder os tidligt i processen."

Instruktøren bag den første film, David Dobkin, har også tidligere afsløret, at han er interesseret i at lave "Wedding Crashers 2", så det er altså ikke usandsynligt, at trioen relativt snart crasher alverdens biografsale.

Kommentarer

Vince Vaughn: "Wedding Crashers 2" er på vej

  • ★★★★★0

    Jeg er så klar på en film mere med Vince Vaughn og Owen Wilson, så krydser alt hvad krydses kan for, at det bliver en realitet.

    Den første film har jeg set mange gange efterhånden og særligt i sin "Uncorked version", er "The Wedding Crashers" hysterisk morsom. Og så elsker jeg Will Ferrells birolle som den legendariske scorekonge. :D

    NightHawk11-11-20 13:42

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen