Trailer: Superstjernerne Ryan Gosling og Emily Blunt slår gnister i den eksplosive romcom "The Fall Guy" – se traileren

Instruktøren bag "John Wick" og "Bullet Train" står bag actionbraget baseret på 80'er-serien af samme navn.

Som Ryan Gosling fortalte Moovy TV sidste år, så var det actiongenren, der for alvor kickstartede skuespillerens kærlighed til filmmediet – og oven på roller i mere aparte actionfilm som "Drive" og "The Nice Guys" samt Netflix-storfilmen "The Gray Man" så byder Gosling snart genren op til dans igen i "The Fall Guy".

Universal Pictures har netop frigivet traileren til filmen, og den kan ses herunder.

"The Fall Guy" er baseret på tv-serien af samme navn (1981-1986), som handler om en stuntmand, der samtidigt arbejder som dusørjæger – et plot, der ikke ligefrem ligger lysår fra fortællingen i Nicolas Winding Refns "Drive" med Gosling.

"The Fall Guy" er dog tydeligvis langt let i tonen end Refns kultfilm, og hér bliver der også skruet helt op for det romantiske blus, idet Goslings stuntmand, Colt, og Emily Blunts filminstruktør, Jody, tørner sammen, mens Colt forsøger at finde en forsvundet filmstjerne og får alskens skydegale slyngler på nakken.

Læs også: Russo-brødrene er i fuld gang med at skrive "The Gray Man 2"

"The Fall Guy" er pudsigt nok også instrueret af en tidligere stuntmand, David Leitch, som har lavet flere store actionbaskere de seneste år – herunder "Atomic Blonde", "Bullet Train", "Deadpool 2" og den første "John Wick".

Ud over Gosling og Blunt medvirker bl.a. Aaron Taylor-Johnson ("Kick-Ass"), Hannah Waddingham ("Ted Lasso"), Stephanie Hsu ("Everything Everywhere All at Once") og Winston Duke ("Black Panther: Wakanda Forever") i Leitchs kulørte actionbrag. Også Lee Majors, som spillede stuntmanden Colt i den oprindelige tv-serie, medvirker i denne ombæring.

"The Fall Guy" falder ned i de danske biografsale den 29. februar 2024. Se traileren her:

Kommentarer

Superstjernerne Ryan Gosling og Emily Blunt slår gnister i den eksplosive romcom "The Fall Guy" – se traileren

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen