Actionbraget "The Fall Guy" med Ryan Gosling udskydes et par måneder

Vi skal vente lidt længere end ventet på at se Gosling som en forelsket og flamboyant stuntmand.

Det er blot få dage siden, at vi delte traileren til den eksplosive romcom "The Fall Guy" her på siden, som sluttede af med at fastslå premieredatoen "1. marts" med flotte, kulørte blokbogstaver.

Men Universal Pictures har lynhurtigt ombestemt sig og udgiver i stedet filmen i USA den 3. maj 2024. Det skriver Deadline. Vi forventer i øvrigt, at den danske premieredato rykkes til den 2. maj næste år.

Udskydelsen skyldes hverken den nyligt overståede skuespillerstrejke, eller at filmholdet ikke kan nå i mål til tiden – faktisk er beslutningen Disneys "skyld". For da Disney og Marvel Studios forleden udskød "Deadpool 3" fra maj 2024 til juli 2024, efterlod de altså et attraktivt hul i biografernes udgivelseskalender i start-maj, hvor potentielle blockbusters normalt har lettere ved at sælge mange billetter end i foråret.

Læs også: "The Gray Man 2" ligger et pænt stykke ude i fremtiden

"The Fall Guy" er baseret på tv-serien af samme navn (1981-1986), som handler om en stuntmand, der samtidigt arbejder som dusørjæger – et plot, der ikke ligefrem ligger lysår fra fortællingen i Nicolas Winding Refns "Drive" med Gosling.

"The Fall Guy" er dog tydeligvis langt let i tonen end Refns kultfilm, og hér bliver der også skruet helt op for det romantiske blus, idet Goslings stuntmand, Colt, og Emily Blunts filminstruktør, Jody, tørner sammen, mens Colt forsøger at finde en forsvundet filmstjerne og får alskens skydegale slyngler på nakken.

"The Fall Guy" er pudsigt nok også instrueret af en tidligere stuntmand, David Leitch, som har lavet flere store actionbaskere de seneste år – herunder "Atomic Blonde", "Bullet Train", "Deadpool 2" og den første "John Wick".

Ud over Gosling og Blunt medvirker bl.a. Aaron Taylor-Johnson ("Kick-Ass"), Hannah Waddingham ("Ted Lasso"), Stephanie Hsu ("Everything Everywhere All at Once") og Winston Duke ("Black Panther: Wakanda Forever") i Leitchs kulørte actionbrag. Også Lee Majors, som spillede stuntmanden Colt i den oprindelige tv-serie, medvirker i denne ombæring.

Moovy TV interviewede i øvrigt Ryan Gosling sidste år om Netflix-thrilleren "The Gray Man", og Rosling talte bl.a. om, hvordan netop actiongenren inspirerede ham til at arbejde i filmbranchen:

Kommentarer

Actionbraget "The Fall Guy" med Ryan Gosling udskydes et par måneder

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen