Volkswagen bygger "Star Trek"-stol, der kan køre 20 km/t

Den har måske nok ikke en warp-motor, men med indbygget varme, lys og USB-oplader havde kaptajn Kirk sikkert elsket at have den her på sin bro!

Engage! Et af verdens største tech-magasiner, The Verge, skriver, at Volkswagens norske afdeling har bygget en "Star Trek"-lignende kaptajnsstol, der tilmed kan køre op til 20 km/t på sine fem hjul.

Med sine indbyggede knapper i armlænene og blå/røde LED-lys i siderne minder VW-stolen om både nacellerne og Kirks stol på rumskibet Enterprise i den oprindelige "Star Trek"-serie.

Læs også: Kinesisk rigmand bruger 750 mio. kroner på at bygge kontor, der ligner "Star Trek"-rumskibet USS Enterprise

Det lader dog til, at selvom stolen vitterligt er blevet bygget, så er den i sidste ende blot et hyggeligt PR-stunt, og den vil næppe blive sat til salg. Vi beklager, kære trekkies.

Det skyldes nok, at stolen ikke blot er dyr og svær at producere, men også kan køre så hurtigt, at den nok vil kunne forårsage adskillige arbejdsskader på ethvert kontor. Stolen kan i øvrigt køre 12 kilometer, før dens batteri skal udskiftes.

Stolen har dog også en kollisionssensor, der kan advare kollegaer i nærheden, samt sikkerhedssele, båthorn, varme i sædet, USB-oplader, touchscreen, anhænger og sågar en lomme til ens arbejdspapirer og/eller en bærbar computer.

Her kan I se en kort video om stolens skabelse:

Kommentarer

Volkswagen bygger "Star Trek"-stol, der kan køre 20 km/t

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen