Kinesisk rigmand bruger 750 mio. kroner på at bygge kontor, der ligner "Star Trek"-rumskibet USS Enterprise

Så får man da lyst til at forlade hjemmekontoret!

De fleste af os har nok leget med tanken: Hvis vi var styrtende rige, ville vi så ikke bruge en kæmpe portion af bankkontoen på at bygge noget fra vores yndlingsfilm eller -serie?

Jordans konge, Abdullah II ibn al-Hussein, er en vaskeægte trekkie og gav i 2015 grønt lys til konstruktionen af en kæmpe (og godt 10 mia. kroner dyr) "Star Trek"-forlystelsespark i sit mellemøstlige kongerige, som desværre aldrig blev bygget færdigt.

Men en kinesisk "Star Trek"-fan har dristigt gjort, hvad ingen rigmand tidligere har gjort: konstrueret en kæmpe bygning til ære for den sejlivede og succesfulde sci-fi-franchise.

Læs også: "Star Trek 4" mister sin instruktør

Livsstilsmagasinet Luxurylaunches.com rapporterer, at den kinesiske tech-entreprenør Liu Dejian har brugt næsten 100 mio. dollars (cirka 750 mio. kroner) på at konstruere teleselskabet NetDragon Websofts hovedkvarter i den kinesiske by Fuzhou.

Og ikke nok med det – han har også betalt for at få bygningen til at ligne "Star Trek"-rumskibet USS Enterprise-E (kendt fra bl.a. spillefilmen "Star Trek: First Contact", som du snart kan se herhjemme på det store lærred), og en del af beløbet er gået til det amerikanske selskab CBS, som ejer rettighederne til "Star Trek"-franchisen. CBS troede i øvrigt først, at der var tale om en joke, da de blev spurgt om lov til at konstruere det "Star Trek"-lignende kontor.

Du kan se en masse billeder af bygningen, som selvfølgelig er blevet døbt Enterprise, her – den består af seks etager, er cirka 260 meter lang og er naturligvis fyldt med automatiske døre ligesom det rumskib, bygningen er baseret på.

Ud over kontorer huser bygningen også bl.a. en karussel. Men hver dag må føles som en forlystelsestur, hvis man arbejder hér som trekkie:

Kommentarer

Kinesisk rigmand bruger 750 mio. kroner på at bygge kontor, der ligner "Star Trek"-rumskibet USS Enterprise

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen