Willem Dafoe slutter sig til "Beetlejuice 2"

Optagelserne til den længe ventede fortsættelse til Tim Burtons kultklassiker er netop skudt i gang.

Som tidligere rapporteret genopstår the ghost with the most i "Beetlejuice 2", der er en efterfølger til Tim Burtons skønne fantasy-komedie, "Beetlejuice", fra 1988.

Her vender Michael Keaton tilbage i den titulære hovedrolle som det excentriske spøgelse i stribet habit. Den Oscar-nominerede veteran får bl.a. selskab af "Wednesday"-stjernen Jenna Ortega, som skal spille datteren af Lydia Deetz – Winona Ryders karakter fra den originale film.

Og nu er det minsandten kommet frem, at selveste Willem Dafoe ("The Lighthouse", "The Northman") også er kommet om bord på projektet, som har været 35 år undervejs.

Læs også: Instruktøren bag "The Nightmare Before Christmas": Det er unfair, at Tim Burton får al hæderen

Den 67-årige skuespiller skal angiveligt spille en politibetjent fra det hinsides, og Dafoe slutter sig til et ensemble, der ud over Keaton og Ortega også består af navne som Monica Belluci ("Spectre", "Malena") og Justin Theroux ("Mulholland Drive", "The Leftovers").

Winona Ryder og Catherine O'Hara tager også del i løjerne ved at gentage deres respektive roller fra det oprindelige eventyr. 

Bag kameraet finder vi endnu en gang Tim Burton, og det er således første gang siden Disneys "Dumbo"-remake, at den populære filmmager sætter sig i instruktørstolen på en spillefilm. 

Burtons hofkomponist, Danny Elfman, skal atter levere tonerne til den syrede spøgelsesfortælling – akkurat som på den første "Beetlejuice".

Optagelserne er netop påbegyndt i London, og "Beetlejuice 2" får biografpremiere den 6. september 2024.

Kommentarer

Willem Dafoe slutter sig til "Beetlejuice 2"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen