"X-Men: Dark Phoenix"-instruktør planlagde oprindeligt at dele filmen op i to dele

Simon Kinberg er også enormt interesseret i at arbejde på MCU-universets kommende "X-Men"-film.

De seneste uger er der blevet talt meget om omklippede versioner af store superheltefilm. Zack Snyder arbejder på en alternativ udgave af "Justice League", og David Ayer får måske lov til at udgive en ny version af "Suicide Squad".

En anden superheltefilm, som fik en hård medfart for nylig, var sidste års "X-Men: Dark Phoenix". Og ligesom "Justice League" og "Suicide Squad" gennemlevede Simon Kinbergs "X-Men"-film en hård fødsel – filmens premiere blev udskudt adskillige måneder, og filmens sidste akt blev lavet helt om i sidste øjeblik.

Læs også: "The New Mutants"-instruktør håner "X-Men: Dark Phoenix"

Men over for IGN afviser Kinberg, at han er interesseret i at omklippe sin superheltefilm, selvom han samtidigt indrømmer, at hans oprindelige planer for filmen blev forpurret:

"På ethvert filmprojekt er der noget, man ville ønske, man havde gjort anderledes. 'Dark Phoenix' var en svær film, for da jeg oprindeligt skrev manuskriptet, var det meningen, at filmen skulle udgives i to dele. Men pludselig måtte jeg nøjes med én film af årsager, som var ude af min kontrol."

Fordi Kinberg derfor måtte kassere en stor del af sit oprindelige manuskript, ville det derfor også være dyrt af færdiggøre et "Kinberg cut" af "X-Men: Dark Phoenix":

"Vi kan ikke bare genindsætte nogle scener, for de scener blev aldrig færdiggjort. Så der skal laves visuelle effekter og lyd... Det ville kræve et kæmpe stykke arbejde."

Kinberg er dog tilfreds med det slutresultat, der udkom i biograferne, som dog ikke just imponerede ved billetlugerne og blev revset af de fleste kritikere:

"Den film, de udgav, repræsenterede i sidste ende min vision for filmen. Den vision ændrede sig dog godt nok, mens vi lavede filmen."

Efter Disneys køb af 20th Century Fox har Disney og Marvel overtaget filmrettighederne til "X-Men"-universet, og der kommer formentlig snart nye "X-Men"-film, der udspiller sig inden for Marvels etablerede filmunivers: det såkaldte MCU. Men Kinberg er dog stadig enormt interesseret i at få lov til at arbejde på et nyt kuld af "X-Men"-film.

Herunder kan du se Moovy TV's EKSKLUSIVE "X-Men: Dark Phoenix"-interviews med bl.a. filmens skuespillere og Simon Kinberg:

Kommentarer

"X-Men: Dark Phoenix"-instruktør planlagde oprindeligt at dele filmen op i to dele

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen