Zack Snyders "Rebel Moon" deles op i to film

Nok en gang har manden bag "Justice League" svært ved at begrænse sig.

Zack Snyder er i fuld gang med optagelserne til sin næste film, sci-fi-storfilmen "Rebel Moon", som han producerer i samarbejde med Netflix – parterne lavede i fællesskab horror-actionfilmen "Army of the Dead" sidste år, som blev en kæmpe seertalssucces for Netflix.

Og Snyder er kendt for at lave lange film – hans "Watchmen" og "Justice League" blev udsendt i forlængede versioner med spillelængder på hhv. 215 og 242 minutter.

Og en finansiel rapport, som Deadline har fået fingre i, afslører, at Netflix allerede har givet grønt lys til "Rebel Moon Part 2" og afsat et budget på 83 mio. dollars. Med andre ord: "Rebel Moon" bliver tilsyneladende delt op i to separate film, idet Snyder ikke har kunnet klemme sin fortælling ind i den ene af slagsen, som ellers var blevet annonceret.

Læs også: Zack Snyder reagerer på sine to "Oscar-sejre"

"Rebel Moon" udfolder sig i udkanten af Mælkevejen, hvor den tyranniske Balisarius (Ed Skrein) angriber en fredfyldt koloni. En ung kvinde med en gådefuld fortid (Sofia Boutella) forsøger at sammensætte en hær af kampstærke krigere fra de nærtliggende planeter, som forhåbentlig kan besejre de onde kræfter.

Ud over førnævnte Skrein og Boutella byder rollelisten på prominente navne som Anthony Hopkins, Cary Elwes, Jena Malone, Corey Stoll, Ray Fisher, Charlie Hunnam og Djimon Hounsou – sidstnævnte interviewede vi tidligere i år om hans birolle i den actionfyldte "The King's Man".

Første del af "Rebel Moon" udkommer på Netflix engang i 2023. Netflix og Snyder har skrevet under på at samarbejde mange år fremadrettet ovenpå Snyders førnævnte "Army of the Dead", som tilmed vandt en Oscar tidligere i år.

Og apropos "Army of the Dead" og lange spilletider, så kan I herunder se Moovy TV's eksklusive "Army of the Dead"-video-interview med Snyder – naturligvis i en forlænget Snyder Cut-udgave:

Kommentarer

Zack Snyders "Rebel Moon" deles op i to film

  • ★★★★★★0

    Hvorfor laver han ikke bare en serie, så kan han jo fortsætte så længe han vil - og nogen gider se det.

    Wayne29-08-22 12:09

  • 0

    Hvis historien kan bære det, så er det vel ikke noget problem. ZSJL føltes halvt så lang og faktisk også underholdende, noget biografversionen ikke formåede.

    Johnny4230-08-22 20:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen