Alle optagelser til 3. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" er i kassen

Vi skal dog ikke forvente at se de nye afsnit før engang i 2025.

"Star Trek: Strange New Worlds" var en af de mange amerikanske tv-serier, der blev påvirket af manuskriptforfatternes og skuespillernes respektive strejker i Hollywood sidste år. Produktionen af sæson 3 blev sat i bero, mens den amerikanske film- og tv-branche gik i tænkeboks.

Kameraerne begyndte dog at rulle i december 2023 – omtrent syv måneder senere end oprindeligt planlagt – og vi ved også allerede nu, at "Star Trek: Strange New Worlds" også får en 4. sæson og formentlig endnu flere af slagsen – hvilket ikke overrasker, idet den velproducerede "Star Trek"-spin-off både har høstet flotte anmeldelser, imponerende seertal og prestigefyldte priser og nomineringer.

Serien handler om rumskibet Enterprises eventyr i Mælkevejen i det 23. århundrede omtrent 10 år før kaptajn Kirk og Spocks missioner i den oprindelige "Star Trek"-serie fra 1960'erne. Anson Mount spiller Kirks forgænger, kaptajn Christopher Pike, mens Ethan Peck spiller en ung Spock i "Star Trek: Strange New Worlds".

Og netop Mount har netop afsløret på de sociale medier, at alle optagelser til sæson 3 nu er i hus.

Læs også: Holly Hunter får hovedrollen i ny "Star Trek"-serie

På Instagram delte Mount et billede af sine Starfleet-støvler og skrev: "Nu bliver de her gutter lagt væk oven på sæsonen. Tak, alle sammen. Jeg ser frem til, at I kan se det, vi har stykket sammen i sæson 3."

Sæson 3 kommer til at bestå af i alt 10 afsnit ligesom seriens to første årgange. Vi ved ikke noget om plottet i episoderne, ud over at sæsonen lægger ud med at følge op på den cliffhanger, som 2. sæson serverede, hvor Pike og Co. er fanget på en planet fyldt med de blodtørstige, øgleagtige gorns.

Og så er det i øvrigt bemærkelsesværdigt, at Jonathan Frakes – som spillede William Riker i "Star Trek: The Next Generation" og derudover har været en prominent tv-instruktør i flere årtier – for nylig fortalte Variety, at han har instrueret et af sæson 3's afsnit, og at det er "den bedste tv-episode, jeg nogensinde har lavet."

Sæsonen kickstartes dog først i 2025 på grund af den forsinkede produktionsstart, og herhjemme lander afsnittene formentlig på SkyShowtime. Herunder kan du i øvrigt se Moovy TV's interview med to af seriens store stjerner: førnævnte Mount og Rebecca Romijn ("X-Men"):

Kommentarer

Alle optagelser til 3. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" er i kassen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen