"Better Call Saul"-skurk var ikke planlagt

Historien om, hvordan ens planer for en historie kan ændre sig.

Under produktionen af den første sæson af "Breaking Bad" havde serieskaberen Vince Gilligan planlagt, at Jesse Pinkman (Aaron Paul) skulle dø. Det skulle ske via en fejlslåen narkohandel ved slutningen af nævnte sæson. Målet var at påføre Walter White (Bryan Cranston) skyldfølelse ovenpå hans valg om at fremstille meth. Gilligan skiftede dog mening, da han opdagede potentialet i Pinkman og så samspillet mellem Paul og Cranston. En situation, der har gentaget sig.

"Hvor tog jeg dog fejl"

Overfor Rolling Stone, formidlet af Independent, indrømmer Vince Gilligan, at han ikke ønskede, at Lalo Salamanca (Tony Dalton) skulle optræde i "Better Call Saul". "Det er en pinlig indrømmelse, men under sæson 1 eller 2, hvor jeg var mere aktiv i forhold til serien, blev Peter Gould ved med at sige: 'Vi må forklare, hvem Lalo er.' Hvor jeg svarede: 'Jeg ved ikke, om vi skal besvare alle spørgsmål'."

Gilligan fortsætter: "Hvor tog jeg dog fejl. Hvis Peter ikke havde presset mig, ville vi ikke have Tony Dalton. Vi ville ikke have denne fantastiske karakter. 'Nogle af de karakterer, vi har, er dem, der er mest frustrerende at håndtere', sagde jeg. 'Hvem fanden tænker på dem?'. De ender med at være de bedste karakterer."

En lille detalje, der bliver udforsket

Daltons præstation som Lalo, der blev introduceret i sæson fire af "Better Call Saul", er blevet hyldet af kritikere og fans. Hvor især næstsidste afsnit af sæson fem med navnet "Bad Choice Road" beviser karakterens værdighed i universet. Selvom Lalo Salamanca er blevet en stor del af "Better Call Saul", er det værd at huske på, at "Breaking Bad" faktisk påtalte den mexicanske gangster og Ingnacio/Nacho i sæson to afsnit otte med titlen "Better Call Saul".

Sidste sæson af "Better Call Saul" er sat til at udkomme i 2021, såvidt coronavirussen tillader det. Ellers kan "Better Call Saul"-serien, "Breaking Bad" og "El Camino: A Breaking Bad Movie" ses på Netflix.

Kommentarer

"Better Call Saul"-skurk var ikke planlagt

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen