"Game of Thrones"-forfatter afkræfter rygter om en film

Internettet har bugnet med rygter om, at en "Game of Thrones"-film skulle være på vej, og ingen ringere end bogseriens forfatter George R. R. Martin selv er blevet refereret som kilden. Spekulationerne har gået på, at filmen enten ville markere afslutningen på serien, eller at den ville omhandle begivenheder i universet, som kunne stå alene på det store lærred.

Et eksempel på en historie, som kunne egne sig, har været Ned Starks og Robert Baratheons oprør mod den "gale" konge, Aerys Targaryen. 

George R. R. Martin kunne på sin blog dog - indtil videre - aflive ideen og sagde: "Ingen arbejder på en film i øjeblikket." Det betyder dog ikke, at han selv er afvisende over for muligheden:

"Det er klart, jeg elsker ideen. Hvorfor ikke? Hvilken fantasimager ville ikke elske ideen om en episk spillefilm til hundrede mio. dollars? Og de seneste IMAX-visninger, vi har haft, har vist, at publikummet til en sådan film findes. Hvis vi bygger det, så kommer de. Men vil vi bygge det? Jeg har ingen anelse."

Michael Lombardo, som er ansvarlig leder for HBO's programflade, er mindre begejstret for idéen om at afslutte serien med en film og ser det som et brud på en implicit aftale med seerne. Det ville være at sige, at "nu skal du betale 100 kr. ekstra for at se, hvordan din tv-serie slutter," mener han.

Kommentarer

"Game of Thrones"-forfatter afkræfter rygter om en film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen