"Willow"-serien er åbenbart ikke helt død – endnu

I et langt Twitter-opslag afslører seriens skaber, Jonathan Kasdan, at serien faktisk kun er sat på pause, og at 2. sæson er færdigskrevet.

I går rapporterede vi – ligesom talrige andre medier i ind- og udland – at fantasy-serien "Willow" er blevet skrottet af Disney efter blot én sæson, selvom hele tre sæsoner lå på manuskriptforfatternes tegnebræt.

Serien er en fortsættelse til Ron Howards fantasyfilm af samme navn fra 1988, hvori Warwick Davis spillede den unge troldmandslærling Willow Ufgood. Davis vendte tilbage som en ældre Willow i den nye serie, hvor den lille troldmand med det store hjerte indgår i et følge af helte og heltinder på et storslået eventyr.

Howard var også executive producer på tv-serien, som havde Jonathan 'Jon' Kasdan som hovedansvarlig producer og forfatter. Og det er netop Kasdan, som i et længere Twitter-opslag fastslår, at "Willow"-serien altså ikke er helt død endnu.

Se også: Ny dokumentar om "Willow"-serien lander snart på Disney+ – se traileren her

Kasdan – som er søn af den legendariske Lawrence Kasdan, som skrev "Jagten på den forsvundne skat" og "Sar Wars: Episode V - Imperiet slår igen" – antyder, at "Willow"-serien simpelthen er sat på pause, da der stadig skal udføres en masse arbejde bag kameraet, før filmholdet kan komme op i gear igen. Kasdan skriver bl.a.:

"Jeg er godt klar over, at store overskrifter skaber clicks. Derfor forstår jeg også, hvorfor 'WILLOW SKROTTES EFTER ÉN SÆSON PÅ DISNEY+' er skæg og pikant. Jeg er dog næsten sikker på, at jeg har haft flere samtaler om serien de seneste par uger end journalisterne, så jeg er overbevist om, at hverken jeg – eller folkene hos Lucasfilm – ville have sagt det på dén måde.

"Sandheden er knap så vild, men her kommer den: I sidste uge besluttede vi os for at give vores skuespillere friheden til at kaste sig over andre roller, som de bliver tilbudt i år. Når nu så mange tv-serier og film produceres i verden, føles det unfair at begrænse en skuespilleres tilgængelighed, når man ikke er sikker på, hvordan man skal bruge vedkommende igen.

"Og faktum er, at de manuskripter, vi har arbejdet på, kræver lige så mange skuespillere fra første sæson, som vi ikke har en længere kontrakt med."

Produktionen genoptages tidligst i foråret 2024

Kasdan indrømmer også i sin Twitter-tråd, at han ikke helt kan forklare, hvorfor produktionen af streamingserier er gået ned i tempo på tværs af hele underholdningsindustrien. Det er dog korrekt, at samtlige streamingtjenester p.t. bruger mange kræfter på at reducere deres udgifter efter flere års nærmest hæmningsløs pengeforbrug.

Og "Willow" er altså også blevet ramt af nedskæringerne, som altså ikke betyder, at serien skrottes helt, men at Kasdan og Co. lige skal finde fodfæste igen og granske budgetterne, før produktionen genoptages.

Men Kasdan insisterer altså på, at "Willow" vitterligt vender tilbage med nye afsnit i fremtiden:

"Vi begynder ikke at skyde igen de næste 12 måneder. Men med klippefast opbakning fra Lucasfilm og Disney har vi allerede udarbejdet og skrevet det, som vi håber bliver en mere sjov, fyldig og dyster sæson 2., som bygger videre på karaktererne og historien i vores første sæson."

Herunder kan I se Moovy TV's dybdeborende indslag om "Willow"-serien, hvor vi bl.a. taler med netop Kasdan om hans fremtidsplaner for serien:

Kommentarer

"Willow"-serien er åbenbart ikke helt død – endnu

  • 0

    Der er en del jeg skal have samlet op på, når jeg lige genaktiverer mit Disney+ abonnement, primært Star Wars: Andor, Bad Batch, Mandalorian, Tales of the Jedi, og så håber jeg også at alle afsnit af Visions sæson 2 og Young Jedi adventures bliver lagt op på en gang i starten af maj. Ellers snupper jeg dem på et senere tidspunkt.

    Men jeg skal da også have set Willow serien.

    Johnny4218-03-23 11:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen