Podcast: Episode #29 - Prey, The Gray Man, Better Call Saul, The Rehearsal, Black Bird, Thirteen Lives m.fl.

En tur ud i rummet, Netflix’ dyreste film ("The Gray Man"), Nathan Fielder, ny "Predator"-film og Viggo Mortensen på dybt vand er nogle af de ting, du finder i denne runde anmeldelser.

Sommeren har stået på anbefalinger af oversete film, en jubilæumsfejring af Moovy Podcast – og Brad Pitt – og ikke mindst et nyt, spændende samarbejde med den aarhusianske biograf Øst for Paradis.

Men nu er Moovy Podcast tilbage i helt vante rammer! Der skal nemlig samles op på sommerens mange nye udgivelser, hvilket sker i ugens episode, der byder på hele 10 anmeldelser.

Værterne, Joachim Jelle og Mikkel Abel, har støvsuget streamingtjenester i håb om kvalitet, og vi kommer vidt omkring med stjernerne.

HØR OGSÅ: MOOVY & ØST FOR PARADIS PRÆSENTERER: DETTE SKAL DU SE I AUGUST! (M. RIKKE JOHNSEN)

Først skal der knyttes et par ord til Netflix' gigantiske actionfilm "The Gray Man" (se Moovy TV's interview med stjernerne og holdet bag her), mens den muntre vampyrfilm "Day Shift" byder på buddy cop-komik med Jamie Foxx og Dave Franco.

Joachim har også hygget sig med alverdens tv-serier, der byder på lidt af hvert. "Better Call Saul" er nået sin ende, og kan serien overgå "Breaking Bad"? Apple TV+ lader også til at have ramt guld med fængselsserien "Black Bird", mens "Under the Banner of Heaven" måske er dit næste true crime-fix. 

Der bydes på tåkrummende tragikomik med "Not Okay", og så flyver værterne sammen mod det uendelige univers i "Lightyear" – har Pixar ramt guld igen, eller er de helt på månen? Og om værternes hjerner nogensinde bliver normale igen efter at have oplevet Nathan Fielders absurde, konstruerede virkelighed i "The Rehearsal", kan du også få svaret på.

Slutteligt dykker vi ned på redningsauktion med Viggo Mortensen i "Thirteen Lives", mens seneste kapitel i "Predator"-franchisen, "Prey", byder på god action og gys.

0:07:36 - Anmeldelse af "The Gray Man"

0:17:42 - Anmeldelse af "Day Shift"

0:31:30 - Anmeldelse af "Black Bird - sæson 1"

0:41:35 - Anmeldelse af "Not Okay"

0:53:20 - Anmeldelse af "Under the Banner of Heaven - sæson 1"

1:01:35 - Anmeldelse af "The Rehearsal - sæson 1"

1:11:40 - Anmeldelse af "Better Call Saul - sæson 6, del 2"

1:20:00 - Anmeldelse af "Lightyear"

1:31:00 - Anmeldelse af "Thirteen Lives"

1:45:29 - Anmeldelse af "Prey"

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #29 - Prey, The Gray Man, Better Call Saul, The Rehearsal, Black Bird, Thirteen Lives m.fl.

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen