Podcast: Episode #24 - Doctor Strange in the Multiverse of Madness, The Northman, Better Call Saul, Borgen, Barry m.fl.

Den står især på tv-serier i nyt Moovy Podcast med nye sæsoner af "Barry", "Borgen" og "Better Call Saul", men vi får også vendt seneste fra Marvel og Robert Eggers "The Northman".

Moovy Podcast har de seneste uger fokuseret på Hollywoods største filmrebel Paul Schrader, hvis film, liv og karriere er blevet gået efter i sømmene i en række Spotlight-episoder.

Nu ligger vi for en stund manden bag "Taxi Driver" og "First Reformed" på hylden, for i nyeste episode er værterne, Joachim Jelle og Mikkel Abel, tilbage til dét de kender bedst: Anmeldelser. For selvom der er skåret ned på aktuelle titler, bliver der rigeligt at snakke om.

HØR OGSÅ: SPOTLIGHT #6 - PAUL SCHRADER: HOLLYWOODS STØRSTE REBEL (DEL II)

Robert Eggers' episke vikingedrama "The Northman" får et par ord med på vejen og så skal vi også have vendt Marvels seneste superhelteepos, nemlig Sam Raimis "Doctor Strange in the Multiverse of Madness". Beholder Joachim titlen som Marvel-haderen eller skal ansvaret måske overdrages?

Episoden kommer ellers til at stå i tv-seriernes tegn. Her er der nemlig nye sæsoner af både "Barry" og "Better Call Saul", og det kan afsløres i hvert fald én får topkarakter.

Sidse Babett Knudsen er også tilbage som politikeren Birgitte Nyborg i en ny sæson af danske "Borgen" og så vurderer vi om HBO har ramt plet med endnu en true crime-fiktionsserie i form af "The Staircase".

0:05:10 - Anmeldelse af "The Northman"

0:18:01 - Anmeldelse af "Borgen - Sæson 4"

0:27:55 - Anmeldelse af "Better Call Saul - Sæson 6"

0:34:07 - Anmeldelse af "The Staircase"

0:42:56 - Anmeldelse af "Barry - Sæson 3"

0:52:01 - Anmeldelse af "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"

1:10:40 - Ugens anbefaling (Marvel-film)

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Episode #24 - Doctor Strange in the Multiverse of Madness, The Northman, Better Call Saul, Borgen, Barry m.fl.

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen