Podcast: Fem til fredag #4 - Moovys sommerguide til fem svedige filmaftener (Del 1)

I den nyeste omgang Moovy Podcast skal vi bl.a. hænge ud med vores bedste venner, spænde musklerne, overleve hedebølgen fra helvede og finde kærligheden.

GISP! En Fem til fredag-episode... på en søndag?! Ja, den er god nok. I skal nemlig ikke snydes for vores guide til de ultimativt svedigste film – både bogstaveligt og i overført betydning – som du kan bruge dine sommeraftener på.

Tingene er nemlig ikke helt, som de plejer, i vores Fem til fredag-format. Denne gang får I ikke blot fem filmanbefalinger, men hele fem filmaftener, som er spækket med svedige film.

Glæd dig til Hotte hangouts med the homies, hvor vi hænger ud med de bedste venner – fra Richard Linklaters ungdomsskildringer til superstjernerne DiCaprio og Pitt i "Once Upon a Time... in Hollywood". Varmt bliver det for alvor i Hedebølgen fra helvede – her skal vi jagtes af en psykopat med motorsav og bekæmpe atommutanter, mens William Friedkin får os til at dryppe med sved i "Sorcerer", og byen koger i Spike Lees mesterværk, "Do the Right Thing".

HØR OGSÅ: EPISODE #9 - BLACK WIDOW, FEAR STREET: PART I & II OG GUNPOWDER MILKSHAKE

Vi finder også kærligheden i Sommerromancer, hvor det bliver overraskende lummert, hvad end det er Roman Polanskis sexede "Bitter Moon", saxofonsolo i Lucio Fulcis "The Devil's Honey" eller homoerotisk trekantsdrama i "The Talented Mr. Ripley".

Suns out, guns out byder på store og små filmmuskler, hvor rendyrket action og komedie går op i en højere enhed. Og så bliver det vanvittigt varmt i Sved på filmstrimlen. Matthew McConaughey smider trøjen i "Mud", Martin Sheen laver sin bedste James Dean-efterligning i "Badlands", og så har Al Pacino valgt at begå bankrøveri på årets varmeste dag.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Breaker, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Fem til fredag #4 - Moovys sommerguide til fem svedige filmaftener (Del 1)

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen