Podcast: Moovy Podcast x Øst for Paradis: Februar (2024) m. Rikke Johnsen

Sammen med programlægger Rikke Johnsen gennemgår Moovy Podcast februars Cinemateket-program i Øst for Paradis, der byder på syrede "Mandy", Hollywood-klassikere, skandinavisk ungdomsfilm og Park Chan-wook.

Når en ny måned indtræffer, betyder det altid noget helt særligt i Moovy Podcast. Et nyt kalenderafsnit, hvor månedens program i den aarhusianske biograf Øst for Paradis bliver gennemgået.

Her er der nemlig særvisninger, forpremierer, events med mad og drikke samt de ugentlige Cinemateket-visninger, som byder på store og små filmklassikere fra hele verden.

Til at gennemgå programmet har værterne, Joachim Jelle og Mikkel Abel, som altid allieret sig med biografens programlægger, Rikke Johnsen, til at sætte ord på de mange forskellige slags film.

HØR OGSÅ: FILM OG SERIER DU SKAL SE I 2024!

Februar byder som altid på mange forskellige visninger, du ikke må misse! Blandt andet får du mulighed for at deltage i forpremiere på Nicolas Cages længe ventede "Dream Scenario", som Moovy Podcast introducerer, mens Hayao Miyazaki også er aktuel med den hypede "Drengen og hejren", og en ny sæson Franske filmmandage kan begynde.

I Cinemateket-programmet er der rigeligt at gå på opdagelse i: Nicolas Cage syrer ud i kulthittet "Mandy", mens du også kan hygge med Brian De Palmas campy rockmusical, "Phantom of the Paradise".

Hollywood-klassikeren over dem alle, "Casablanca", kan opleves på det store lærred, og det samme gælder nyklassikere som franske "Portræt af en kvinde i flammer" og Lukas Moodyssons søde ungdomsfilm, "Fucking Åmål".

Du kan også se frem til strikkebio med Sofia Coppolas "Marie Antoinette", mens det bliver mere isnende i den norske "Insomina", der har en søvnløs Stellan Skarsgård i hovedrollen. 

Øst for Paradis leverer også en hel unik mulighed for at opleve stumfilm i biografen. Det sker, når der vises en serie af "Gøg og gokke"-film tilsat live klavermusik. Og så må du ikke snyde dig selv for Park Chan-wooks sydkoreanske mesterværk, "The Handmaiden", som Moovy Podcast også introducerer!

Du kan finde hele programmet på paradisbio.dk

Vi lyttes ved eller ses i biografen!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Moovy Podcast x Øst for Paradis: Februar (2024) m. Rikke Johnsen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen