Podcast: Spotlight #12 - Goodfellas (1990) m. Peter Skjøtt

Moovy Podcast sætter spot på Martin Scorseses episke "Goodfellas", der stiller det store spørgsmål: 'Funny how?'

Martin Scorsese er snart aktuel med storfilmen "Killers of the Flower Moon", og i den anledning tager dine værter, Mikkel Abel og Joachim Jelle, sig af mesterinstruktørens måske bedste film, "Goodfellas".

Det gør de efter en gennemgang af september-kalenderen for Øst for Paradis og et kig på Denzel Washingtons bedste filmroller. De gør det minsandten også i følgeskab med tilbagevendende filmekspert Peter Skjøtt, der tidligere har været med til at vurdere Christopher Nolans filmografi såvel som M. Night Shyamalans bagkatalog.

HØR OGSÅ: SPOTLIGHT #11 - THE FRENCH CONNECTION (1971)

Hvis I ikke har lagt mærke til det, så har Spotlight-formatet ændret sig. Episoderne fokuserer nu blot på en enkelt film, men det betyder ikke, at der ikke er plads til snak om Scorseses instruktion, filmens produktion og de utallige fantastisk underholdende scener.

"Goodfellas" er ikke bare en af de bedste gangsterfilm derude, men en af de bedste film nogensinde overhovedet. Det er den på grund af Scorseses episke rise and fall-fortælling; det er den på grund af den perfekte triumvirat bestående af Ray Liotta, Robert De Niro og Joe Pesci; og det er den, fordi den lokker publikum ind i den besnærende gangsterverden, hvorefter den banker dig i jorden og spørger: "Hvorfor synes du, at dette liv var så fedt?"

Dette opdaterede format kigger på filmens bedste citater og scener og stiller spørgsmålet, om "Goodfellas" egentlig holder med +30 år på bagen. Så du kan vide dig sikker på, at det bliver en lærerig, hyggelig og underholdende affære.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Spotlight #12 - Goodfellas (1990) m. Peter Skjøtt

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen