Podcast: Moovy & Øst for Paradis præsenterer: Dette skal du se i september! (m. Rikke Johnsen)

Rikke Johnsen fra Øst for Paradis besøger endnu en gang Moovy Podcast for at kaste lys på deres fantastiske filmkalender for september.

Dine værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, har de sidste par uger forsøgt sig med et nyt Spotlight-format, hvor de blot fokuserer på en enkelt film. Denne gang var det "The French Connection" for at hylde afdøde William Friedkin.

Derudover har "The Equalizer 3" også fået biografpremiere, og derfor er Denzel Washingtons karriere blevet drejet, vendt og kondenseret til en TOP 5.

HØR OGSÅ: EPISODE #49 - FRA VÆRST TIL BEDST: CHRISTOPHER NOLAN (M. PETER SKJØTT)

Men denne episode gennemgås "Cinemateket i Paradis"-kalenderen, der byder på et hav af store filmoplevelser på det store lærred. Tag eksempelvis uniformen på og drag med Stanley Kubrick ind i krigsfilmen "Full Metal Jacket".

Hvis du er mere til grin og glade dage, kan du hygge dig med Rob Reiner, Billy Crystal, Nora Ephron, Meg Ryan og Tom Hanks i de fantastiske romantiske komedier "Da Harry mødte Sally" og "Søvnløs i Seattle".

Intet pres, men verdens bedste film er også på programmet. "Jeanne Dielman" fra Chantal Akerman kan nu krydses af din list of shame – og det samme kan Fritz Langs fabelagtige seriemorderfilm, "M", med Peter Lorre i hovedrollen.

Og så er der naturligvis mange flere titler på programmet. Alt fra Wes Anderson og Gaspar Noé til Myiazaki og en stor musikfestival!

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Moovy & Øst for Paradis præsenterer: Dette skal du se i september! (m. Rikke Johnsen)

 • 0

  Et spørgsmål til Rikke Johnsen:

  Er det jer på øst for paradis der har fået filmen : I kælderen

  til Danmark i 2017 ?

  vil bare sige at det er fantastisk at der findes selskaber der sørger for nuancer i filmlandskabet - så vi kommer tættere på andre kulturer på godt og ondt

  Af hjertet tak

  Til i 2 fantastiske værter :

  Fik set filmen M  af Fritz Lang og ville bare lige tilføje at de er vildt at se en film 92 år gammel og at diskutioner om hvordan forbrydere kontra psykisk syge skal straffes ikke har rykket sig i næsten 100 år

  Håber i bliver opdaget af større medier og kommer ud til mange flere mennesker 

  Tak - Tak selvom det er et fattigt ord

  hilsen

  Tom Sivert/København

  Sivert 2-09-23 13:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen