Podcast: Anmeldelser: All of Us Strangers, Ferrari, Avatar: The Last Airbender, The Beekeeper, Drive-Away Dolls & The New Look

Du får ugens Moovy Podcast tidligt, når nogen af tidens aktuelle premieretitler skal anmeldes, som bl.a. byder på Jason Statham som biavler og racerløb med Michal Manns Ferrarier.

Ingen "Dune: Del 2" i denne uges anmeldelser, men du kan se frem til, at den bliver grundigt anmeldt i en bonusepisode i næste uge. Da Moovy Podcast går en travl kalender i møde, får du også denne uges episode lidt tidligere end normalt.

Foruden Denis Villeneuves imødesete sci-fi-film er der nemlig mange andre spændende titler at kaste sig ud i, hvad end det er i biografen eller på streaming.

HØR OGSÅ: SPOTLIGHT - DUNE (2021) M. PETER SKJØTT

De to værter, Joachim Jelle og Mikkel Abel, tager hul på sidste uges premierekalender. Her står den blandt andet på actionsmadder med Jason Statham i "The Beekeper", mens Ethan Coen går solo med den sexlystne "Drive-Away Dolls".

Der er også nyt at glæde sig til på seriefronten. "The New Look" giver dig modekampen mellem Coco Chanel og Christian Dior, der godt kunne ligne en arvtager til "The Crown". Anime bliver også til live-action med "Avatar: The Last Airbender", der langt om længe får en nyfortolkning.

Michael Mann har beriget verden med mesterværker som "Heat" og "The Insider", og nu er han efter mange års fravær tilbage med en ny film. Men er en biopic om skaberen af bilmærket Ferrari det, vi har brug for?

"All of Us Strangers" har lagt internettet ned med sine superstjerner, Paul Mescal og Andrew Scott, i front som et elskende par, der byder på overnaturlige elementer i en fortælling om kærlighed og ensomhed.

0:00:00 - Introduktion 

0:06:05 - Anmeldelse af "The Beekeper"

0:19:15 - Anmeldelse af "Drive-Away Dolls"

0:32:22 - Anmeldelse af "The New Look - Sæson 1"

0:44:27 - Anmeldelse af "Avatar: The Last Airbender - Sæson 1"

0:56:00 - Anmeldelse af "Ferrari"

1:11:31 - Anmeldelse af "All of Us Strangers"

1:26:55 - Opsummering og afslutning

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Anmeldelser: All of Us Strangers, Ferrari, Avatar: The Last Airbender, The Beekeeper, Drive-Away Dolls & The New Look

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen