Podcast: Værst til bedst: David Fincher m. Stine Teglgaard

Moovy Podcast rangerer "The Killer"-aktuelle David Fincher fra værst til bedst i en episode, der byder på seriemordere, besættelse og meget andet.

Med titler som de 1990'er-definerende "Se7en" og "Fight Club" til "Kvinden der forsvandt" har få instruktører været med til at definere det moderne filmlandskab i samme grad som David Fincher. Især når det gælder spændende thrillers, true crime og besættelser af alt fra mordgåder til teknologi.

I anledning af premieren på "The Killer" rangerer Moovy Podcast derfor instruktørens film fra værst til bedst. Og værterne, Joachim Jelle og Mikkel Abel, kommer på noget af en opgave. For findes der overhovedet en dårlig David Fincher-film? 

Til at hjælpe med rangeringen får værterne besøg af gæst Stine Teglgaard. Med en fortid hos bl.a. Kino.dk og andre roller i den danske film- og biografbranche har Stine endda haft fornøjelsen af at interviewe David Fincher, og hun har en indgående viden om den kontrollerede filmmager.

HØR OGSÅ: SPOTLIGHT: FACE/OFF (1997) M. JARL MENGERS ANDERSEN

Det går ikke stille for sig, når Finchers 12 film skal rangeres værst til bedst. Holder tidlige skud som "Panic Room" og "The Game" overhovedet i dag? Kan Netflix-filmene "Mank" og aktuelle "The Killer" leve op til fortidens storhed? Og er "The Girl with the Dragon Tattoo" en slemt undervurderet thriller?

Der er mange delte meninger om instruktøren, der er blevet sammenlignet med Stanley Kubrick grundet sin perfektionisme og tendens til at skyde en scene mange gange.

Om "Fight Club", "Zodiac", "The Social Network" eller en anden titel ender i toppen, kan du finde ud af i episoden.

Vi lyttes ved!

Moovy Podcast kan høres, hvor du normalt lytter til dine podcasts, såsom iTunes, Podimo, Spotify, Anchor, Castbox, Pocket Casts m.m.

Hvis du bruger en anden afspiller, kan du abonnere via vores RSS-link.

Kommentarer

Værst til bedst: David Fincher m. Stine Teglgaard

  • ★★★★★★0

    Fedt - hvis Stine er med, så skal jeg klart høre det.

    Hils hende, vi kender hinanden fra Kino

    Wayne17-11-23 10:22

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen