"Deadpool"-instruktøren Tim Miller laver ekstra scener til "Borderlands"-filmen

Eli Roth har for travlt med sin næste gyser til selv at færdiggøre den længe ventede spilfilmatisering.

Det er snart tre år siden, at vi her på Moovy rapporterede, at Cate Blanchett var i forhandlinger om hovedrollen i "Borderlands" – Eli Roths stort opsatte sci-fi-actionkomedie baseret på den succesfulde videospilserie af samme navn.

Blanchett sluttede sig til projektet, og det samme gjorde Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Jack Black og Ariana Greenblatt, før kameraerne begyndte at rulle i foråret 2021.

Men siden da har vi hørt meget lidt om "Borderlands"-filmen – vi har ikke engang fået nogen teaser-trailer, og derfor begyndte der at florere rygter om, at Eli Roth var blevet fyret og erstattet af instruktøren bag "Deadpool" og "Terminator: Dark Fate": Tim Miller.

Læs også: "Terminator: Dark Fate"-instruktør vil ikke arbejde sammen med James Cameron igen

Men selvom det nu viser sig, jvf. Deadline, at Miller rent faktisk har overtaget dirigentstokken på projektet, så er det altså udelukkende filmens fåtallige reshoots – altså en række ekstra scener, som filmselskabet havde skemalagt for længst – som Miller instruerer.

Og årsagen er ikke, at Roth har forladt projektet i unåde. Men færdiggørelsen af "Borderlands" er åbenbart blevet så forsinket, at postproduktionen nu ramler sammen med produktionen af Roths næste film: gyseren "Thanksgiving".

"Thanksgiving" er en spillefilmsudgave af den trailer-kortfilm, som Roth fik med i Quentin Tarantino og Robert Rodriguez' "Grindhouse" tilbage i 2007. Den oprindelige kortfilm kan du se på YouTube her – og den er i øvrigt så blodig, at du bliver nødt til at logge ind på siden.

Miller skal arbejde på "Borderlands" i sammenlagt to uger, mens Roth tager hul på "Thanksgiving"-optagelserne til marts. Det er altså ikke usandsynligt, at Miller også spiller en væsentlig rolle under klipningen og VFX-arbejdet på "Borderlands", som Roth skrev manuskriptet til sammen med Craig Mazin ("Chernobyl", "The Last of Us").

Gearbox Softwares "Borderlands"-videospil udspiller sig i fremtiden på planeten Pandora, hvor en gruppe charmerende dusørjægere – vault hunters – bakser med rumvæsner og grumme banditter. Filmen har stadig ikke nogen premieredato.

Kommentarer

"Deadpool"-instruktøren Tim Miller laver ekstra scener til "Borderlands"-filmen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen