Trailer: "Fallout": Første eksplosive trailer til den længe ventede sci-fi-serie

Krig... Krig ændrer sig aldrig.

Forleden fik vi de første officielle billeder, og nu har Amazon Studios netop frigivet den første actionfyldte trailer til selskabets kommende "Fallout"-serie baseret på den ekstremt populære spilserie af samme navn. Traileren kan ses herunder.

Og traileren bugner af billeder, som bør få spillenes fans til at nikke genkendende – fra muterede kæmpeinsekter og underjordiske bunkere til kæmpe metalrustninger og efterladte bygninger i fremtidens radioaktive ødemark. Og så er der naturligvis også en god sjat evergreen-musik ligesom i spillene.

Læs også: "Borderlands"-filmen får omsider en premieredato

"Fallout"-spillene foregår i en dyster fremtid, hvor det meste af Jorden er blevet udryddet af destruktive atomvåben, og hvor man må bekæmpe alt fra radioaktive bæster til "Mad Max"-agtige voldsmænd for at overleve.

"Fallout"-serien starter ud i en af fremtidens underjordiske bunkere, Vault 33, og handlingsforløbet i føljetonen vil passe ind i franchisens overordnede historie, som er blevet opbygget gennem adskillige succesfulde videospil. Vi møder både dusørjægere, soldater og almene borgere, der kæmper for at overleve i den postapokalyptiske virkelighed.

Den kreative duo bag "Westworld"-serien, Jonathan Nolan og Lisa Joy, er med om bord som producere, og foran kameraet finder vi bl.a. Walton Goggins, Kyle MacLachlan og Ella Purnell. 

"Fallout" udkommer på Amazons streamingtjeneste, Prime Video, og 1. sæson kickstartes den 12. april næste år. Se traileren her:

Kommentarer

"Fallout": Første eksplosive trailer til den længe ventede sci-fi-serie

 • ★★★★★0

  Okay, det ser faktisk bedre ud, end jeg havde turdet håbe – får meget klare "Fallout 3"-vibes. We shall see!

  The Insider 2-12-23 17:50

 • ★★★★★2

  Visuelt godkendt, Goggins ser Nice ud.

  men ja det hele comes Down to manus og acting. We Shall see indeed.

  Elwood 2-12-23 17:58

 • 1

  Ak. Jeg er på slet ikke på. 
  Det ser umiddelbart ret poleret ud og langt væk fra den gritty charme jeg havde håbet på :-/

  Det ligner mere Westworld end New Vegas og ja, jeg ved godt at Fallout er mere end Fallout New Vegas, men goddamn hvor jeg elsker det spil!

  jarlen 2-12-23 19:23

 • ★★★★★1

  Ak. Jeg er på slet ikke på. 
  Det ser umiddelbart ret poleret ud og langt væk fra den gritty charme jeg havde håbet på :-/

  Det ligner mere Westworld end New Vegas og ja, jeg ved godt at Fallout er mere end Fallout New Vegas, men goddamn hvor jeg elsker det spil!

  Det jo også Gonzales bag fyldepennen så det ikke så mærkeligt, samme som med Horizon Zero Dawn :)

  Elwood 2-12-23 19:30

 • 0

  Ser sgu godt ud. Det eneste, jeg savnede, var musiktemaet. 

  Patriarch 2-12-23 21:06

 • ★★★0

  Jeg synes det ser ret fornuftigt ud, der ser ud til at være hentet inspiration fra især 3 ud fra traileren, men den mere farverige visuelle tone der er i 4'eren og 76.

  NSF 2-12-23 22:18

 • ★★★★★0

  Jeg kommer i hvert fald til at se det.

  David Lund 3-12-23 08:51

 • ★★★★1

  Hrmph! Kan ikke høre Ron Perlman...

  Gasivodo 3-12-23 21:12

 • 1

  Ingen tvivl om at jeg skal se med. Det virker umiddelbart til, at de har styr på world building og tonen i serien. Glæder mig!

  larsnoergaard 4-12-23 07:09

 • ★★★0

  Indtil videre er jeg også meget positiv omkring serien, den skal helt sikkert have en chance, og så kunne det da godt være man lige skulle genspille et par af spillene.

  dyg 4-12-23 09:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen