Optagelserne til "Borderlands"-filmen er skudt i gang

Eli Roths stjernespækkede spilfilmatisering har dog endnu ikke fået en premieredato.

Mens pandemien har stukket en stor kæp i hjulet på filmindustriens maskineri, så har instruktøren Eli Roth ("Hostel", "Cabin Fever") haft travlt med at sammensætte et imponerende ensemble til sin kommende filmatisering af det succesfulde videospil "Borderlands".

Først hyrede han Cate Blanchett tilbage i maj 2020, og i de efterfølgende måneder hyrede han Kevin Hart, Jack Black, Jamie Lee Curtis og senest den unge "Avengers: Infinity War"-stjerne Ariana Greenblatt, som spillede den unge Gamora i Marvel-storfilmen.

Og netop Greenblatt har netop afsløret på sin Twitter-profil, at Roth og Co. har taget hul på optagelserne.

Læs også: Duncan Jones har skrevet manuskriptet til en "Full Throttle"-filmatisering

Men selvom kameraerne nu ruller, så ved vi stadig ikke, hvornår "Borderlands"-filmen udkommer i biffen, men vi gætter forsigtigt på foråret/sommeren 2022.

Gearbox Softwares "Borderlands"-videospil udspiller sig i fremtiden på planeten Pandora, hvor en gruppe charmerende dusørjægere – vault hunters – bakser med rumvæsner og grumme banditter.

Mens Roth sidder i instruktørstolen, så er det Craig Mazin ("Chernobyl"), der står bag den seneste udgave af manuskriptet. Omtrent 70 mio. eksemplarer af "Borderlands"-franchisens spil er til dato blevet solgt, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at en filmatisering er i støbeskeen.

Kommentarer

Optagelserne til "Borderlands"-filmen er skudt i gang

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen