Trailer: De gamle spøgelsesjægere er tilbage i første gyselige trailer til "Ghostbusters: Frozen Empire"

Bill Murray, Ernie Hudson og Dan Aykroyd slår sig sammen med det unge hold fra "Ghostbusters: Afterlife", da iskolde dæmoner angriber New York.

Efter at "Ghostbusters: Afterlife" blev en hæderlig succes i 2021, hvor den under pandemien indtjente lige godt 200 mio. dollars på verdensplan, fik Sony Pictures hurtigt kickstartet arbejdet på en direkte fortsættelse.

Og "Ghostbusters: Frozen Empire" – som tidligere bar de lidt hedere arbejdstitler "Ghostbusters: Firehouse" og "Ghostbusters: Hell's Kitchen" – udkommer efter planen om få måneder, og den første, spritnye trailer kan ses herunder.

Se også: Dan Aykroyd og Chevy Chase står over for en by fuld af levende døde i traileren til "Zombie Town"

De unge helte fra "Ghostbusters: Afterlife" – de to søskende Trevor (Finn Wolfhard) og Phoebe (Mckenna Grace) – vender tilbage sammen med deres mor, Callie (Carrie Coon), og børnenes tidligere skolelærer, Grooberson (Paul Rudd), og også de tre aldrende ghostbusters Winston (Ernie Hudson), Ray (Dan Aykroyd) og Peter (Bill Murray) er med nok en gang.

Ligesom de tre første "Ghostbusters"-film foregår franchisens efterhånden femte film i New York, hvor et gammelt artefakt slipper en ondskabsfuld kraft løs, som truer med at tvinge Jorden ud i en ny istid. Who you gonna call?

Ud over de førnævnte skuespillere så dukker Kumail Nanjiani og Patton Oswalt også op i denne ombæring. Jason Reitman (søn af den legendariske "Ghostbusters"-instruktør, Ivan Reitman) har overladt instruktørstolen til Gil Kenan ("Monster House"), om end Reitman er stadig med om bord som manuskriptforfatter.

"Ghostbusters: Frozen Empire" udkommer den 27. marts 2024 i de danske biografer, men det er påfaldende, at der ikke er nogen premieredato i filmens amerikanske trailer. Mon filmen bliver udskudt på grund af den igangværende skuespillerstrejke i Hollywood?

Hvorom alting er, så kan den omtalte trailer altså ses her:

Kommentarer

De gamle spøgelsesjægere er tilbage i første gyselige trailer til "Ghostbusters: Frozen Empire"

 • ★★★0

  Jeg har endnu ikke set Ghostbusters: Afterlife men den kan kun være bedre end Answer The Call, fra (2016)...

  Men håber på et gensyn med slimer i denne....for ses skal den da...

  Ryder666 8-11-23 20:00

 • ★★★★★0

  Det ser sgu ret fedt og sjovt ud. Det nye unge team kunne jeg rigtig godt lide i den første film, og de fungerede virkelig godt sammen med de tre legender Akroyd, Murray og Hudson. Fedt at de ydermere har tilføjet Patton Oswald til castet. Den mand er bare altid sjov. Og Paul Rudd...kan man andet end at elske den mand. Hans reaktion til sidst i traileren var bare herlig og efterlod mig med et stort smil på læben. 

  Umiddelbart var jeg ret ærgerlig over, at Jason Reitman ikke fortsatte som instruktør på "Frozen Empire". Men Gil Kenan er bestemt en rigtig god erstatning til sådan en type fantasy/sci-fi film, som "Ghostbusters" er. "Monster House", "City of Ember" og "A Boy Called Christmas" har i hvert fald overbevist mig om, at Gil Kenan er den helt rette person til at videreføre Ghostbusters-franchisen. :)

  NightHawk 8-11-23 20:18

 • 0

  Jeg har endnu ikke set Ghostbusters: Afterlife men den kan kun være bedre end Answer The Call, fra (2016)...

  Men håber på et gensyn med slimer i denne....for ses skal den da...

  Den førstnævnte er jævnt god, og den er på Netflix, hvis du keder dig...

  Nickell 8-11-23 21:13

 • ★★★0

  Den førstnævnte er jævnt god, og den er på Netflix, hvis du keder dig...

  Jeg har sjovt nok lige fået Afterlife på 4K UHD, sammen med de to første...så skal sådan set bare ha' taget mig sammen til at se den...

  Ryder666 8-11-23 22:04

 • ★★★★0

  Forstår ikke: Bill M. desperation

  Gasivodo 9-11-23 01:49

 • ★★★★★★0

  Jeg gider godt.

  Wayne 9-11-23 07:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen