Kumail Nanjiani og Patton Oswalt slutter sig til den næste "Ghostbusters"

Nanjiani og Oswalt ved omsider, hvem de skal ringe til!

Ganske vist skulle "Ghostbusters"-fans vente hele 32 år på en direkte fortsættelse til "Ghostbusters II" mellem 1989 og 2021. Men fordi "Ghostbusters: Afterlife" blev et hæderligt hit, så er den næste "Ghostbusters"-film allerede lige på trapperne.

Som vi skrev i sidste måned, så er "Ghostbusters: Hell's Kitchen" gået i produktion, og hvis alt går efter planen, så lander den i biograferne allerede i december.

Og selvom vi ikke ved meget om plottet endnu – ud over at historien udfolder sig (som titlen antyder) i New York – så ved vi nu lidt mere om filmens rollebesætning.

Læs også: Supernørds Ghostbusters-samling sikrer ham en plads i Guinness Rekordbog

Deadline rapporterer nemlig, at skuespillerne Kumail Nanjiani ("Eternals", "The Big Sick") og Patton Oswalt ("Star Trek: Picard") har sluttet sig til castet. Det samme har i øvrigt Emily Alyn Lind  ("Doctor Sleep") og komikeren James Acaster.

Vi ved intet om kvartettens roller, men de skal spille over for Paul Rudd, Carrie Coon, Mckenna Grace og Finn Wolfhard, som gentager deres respektive hovedroller fra "Ghostbusters: Afterlife". Ifølge rygtebørsen vender Ernie Hudson og Dan Aykroyd også tilbage som to af de oprindelige spøgelsesjægere.

Jason Reitman har overdraget instruktørstolen til Gil Kenan ("Monster House"), og d'herrer har sammen skrevet manuskriptet til "Ghostbusters: Hell's Kitchen".

Da Moovy TV tidligere i år talte med netop Nanjiani, antydede han, at der var én særlig franchise, han drømte om at dukke op i. Var det mon "Ghostbusters", han refererede til? Se hele interviewet herunder:

Kommentarer

Kumail Nanjiani og Patton Oswalt slutter sig til den næste "Ghostbusters"

  • 0

    Jeg kan godt lide Patton i både The King of Queens og Ratatouille. Han er en sjov komiker. Mon ikke han kan tilføre noget humoristisk til filmen.

    ccbj 9-04-23 21:47

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen