"Ghostbusters"-skuespiller: Den nye film bliver som et langt afsnit af den gamle tegnefilmsserie

Kumail Nanjiani har godt nyt til nørdede "Ghostbusters"-fans.

For godt to uger siden fik vi traileren til "Ghostbusters"-franchisens næste spillefilm, "Ghostbusters: Frozen Empire".

Ligesom de tre første "Ghostbusters"-film foregår franchisens efterhånden femte film i New York, hvor et gammelt artefakt slipper en ondskabsfuld kraft løs, som truer med at tvinge Jorden ud i en ny istid. Who you gonna call?

Både heltene fra "Ghostbusters: Afterlife" – Trevor, Phoebe, Callie og Grooberson – vender tilbage, og de slår pjalterne sammen med de tre aldrende ghostbusters Winston, Ray og Peter.

Også Kumail Nanjiani har en stor rolle i "Ghostbusters: Frozen Empire", og selvom vi ikke ved meget om Nanjianis karakter endnu (herunder hans navn), så har skuespilleren selv afsløret på X (tidligere Twitter), at fans kan se frem til en film, der er i samme ånd som animationsserien "The Real Ghostbusters".

Læs også: Kumail Nanjiani får hovedrollen i "Insidious"-spin-off

"The Real Ghostbusters" kørte på tv fra 1986 til 1991 og var langt mere familievenlig og eventyrlig end den mere sarkastiske, voksenorienterede første film. Mange af Moovys læsere har formentlig leget med alskens legetøjsudgaver af seriens helte og spøgelsesskurke.

Og Nanjiani voksede også op med "The Real Ghostbusters" og skriver på X:

"'Ghostbusters' var min første yndlingsfilm. Jeg husker den første gang, jeg så den. Det føltes, som om nogen havde lavet en film kun til mig. Jeg er også kæmpefan af 'The Real Ghostbusters' (tegnefilmsserien), og den serie var en inspirationskilde for den nye film. Filmmagerne ville gerne lave ét langt afsnit af animationsserien. Så hvis du elsker den serie lige så højt som mig, så kan du godt glæde dig."

Vi får at se, hvor tæt "Ghostbusters: Frozen Empire" læner sig op ad den populære tegnefilmsserie, når filmen får dansk biografpremiere den 27. marts næste år.

Den evigt aktive Nanjiani (som i øvrigt både er Emmy- og Oscar-nomineret) har tidligere medvirket i Marvel-universet ("Eternals"), "Star Wars"-franchisen ("Obi-Wan Kenobi"), "The X-Files" og "The Simpsons", så "Ghostbusters" bliver endnu en stor franchise på multitalentets flotte CV. Moovy TV talte med ham tidligere i år om hans andre skuespillerdrømme:

Kommentarer

"Ghostbusters"-skuespiller: Den nye film bliver som et langt afsnit af den gamle tegnefilmsserie

  • ★★★★★0

    Det lyder meget positivt, hvis den nye "Ghostbusters" film skulle være inspireret af "The Real Ghostbusters" animations-serien. Jeg så den også på tv i sin tid og havde også legetøjet - de fire Ghostbusters, Slimer, og en spøgelses-drage hvis mund man kunne fylde med grøn slim. :)

    NightHawk27-11-23 16:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen