Trailer: Helvede fryser til is i den sidste spøgefulde trailer til "Ghostbusters: Frozen Empire"

Grib knoglen og ring til spøgelsesjægerne nok en gang!

Efter at "Ghostbusters: Afterlife" blev en hæderlig succes i 2021, hvor den under pandemien indtjente lige godt 200 mio. dollars på verdensplan, fik Sony Pictures hurtigt kickstartet arbejdet på en direkte fortsættelse.

Og nu er der blot et par uger til biografpremieren på "Ghostbusters: Frozen Empire", som tidligere bar de lidt hedere arbejdstitler "Ghostbusters: Firehouse" og "Ghostbusters: Hell's Kitchen" – og som man kan se i nedenstående sidste trailer til filmen (franchisens i øvrigt femte spillefilm), så fryser helvede til is i denne ombæring.

Læs også: "Ghostbusters"-skuespiller: Den nye film bliver som et langt afsnit af den gamle tegnefilmsserie

De unge helte fra "Ghostbusters: Afterlife" – de to søskende Trevor (Finn Wolfhard) og Phoebe (Mckenna Grace) – vender tilbage sammen med deres mor, Callie (Carrie Coon), og børnenes tidligere skolelærer, Grooberson (Paul Rudd), og også de tre aldrende ghostbusters Winston (Ernie Hudson), Ray (Dan Aykroyd) og Peter (Bill Murray) er med nok en gang.

Ligesom de tre første "Ghostbusters"-film foregår franchisens nyeste kapitel i New York, hvor et gammelt artefakt slipper en ondskabsfuld kraft løs, som truer med at tvinge Jorden ud i en ny istid. Who you gonna call?

Ud over de førnævnte skuespillere så dukker bl.a. Kumail Nanjiani og Patton Oswalt også op i denne omgang. Jason Reitman (søn af den legendariske "Ghostbusters"-instruktør, Ivan Reitman) har overladt instruktørstolen til Gil Kenan ("Monster House"), om end Reitman er stadig med om bord som manuskriptforfatter.

"Ghostbusters: Frozen Empire" udkommer den 21. marts i de danske biografer, men allerede dagen før kan du komme til forpremiere i FORMAT Biograf (book billetter her), og på premieredagen er der en særevent i FORMAT Biograf, hvor den udklædte og veloplagte fangruppe Ghostbusters Danmark tropper op. Book billetter her og se en fed teser-video om arrangementet på Facebook her.

Den nyeste trailer kan ses her:

Kommentarer

Helvede fryser til is i den sidste spøgefulde trailer til "Ghostbusters: Frozen Empire"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen