Trailer: "Den grænseløse": Ny actionfyldt trailer til den næste Afdeling Q-film med Ulrich Thomsen og Co.

Carl Mørck, Assad og Rose rejser til Bornholm for at løse et gammelt mordmysterium, der involverer en gådefuld kult.

Her et par måneder før premieren har Nordisk Film frigivet en ny, længere trailer til den efterhånden sjette Afdeling Q-film, "Den grænseløse", som vel at mærke er den anden film i rækken oven på franchisens reboot fra 2021: "Marco effekten". Traileren kan ses herunder.

Filmen er baseret på Jussi Adler-Olsens bog af samme navn og foregår hovedsageligt på Bornholm, hvor Mørck, Assad og Co. genopliver en 17 år gammel sag om drabet på en ung, kvindelig højskoleelev.

Særligt politienhedens kvindelige medlem, Rose, spiller en nøglerolle i historien om politikorruption og en religiøs sekt, der tilbeder Solen.

Oven på den førnævnte "Marco effekten" vender Ulrich Thomsen og Sofie Torp tilbage som hhv. Carl Mørck og Rose, mens Afshin Firouzi har overtaget rollen som Mørcks højre hånd, Assad, som blev spillet af Zaki Youssef i Martin Zandvliets "Marco effekten". I de fire første Afdeling Q-film blev Mørck og Assad som bekendt spillet af hhv. Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares.

Se også: Moovy TV: Bag om "Marco effekten" med Ulrich Thomsen og Zaki Youssef

Joachim Fjelstrup spiller den karismatiske kultleder i "Den grænseløse", mens rollelisten også byder på navne som Marina Bouras, Rasmus Hammerich, Hedda Stiernstedt, Søren Malling, Peter Mygind, Lisa Carlehed og Rasmus Bjerg.

Manuskriptet er skrevet af den erfarne dramatiker Jakob Weis ("Toves værelse"), mens Ole Christian Madsen har afløst Martin Zandvliet i instruktørstolen. Madsen har tidligere instrueret film som "Flammen & Citronen", "Krudttønden" og "Nordkraft".

"Den grænseløse" lander i de danske biografer den 1. februar, og den nye trailer kan ses her:

Kommentarer

"Den grænseløse": Ny actionfyldt trailer til den næste Afdeling Q-film med Ulrich Thomsen og Co.

 • ★★★★★★0

  Jeg har endnu til gode at se Marco Effekten - er den virkelig så dårlig som anmeldelserne gav indtryk af, eller var det bare almindelig vrede over den nye rollebesætning?

  Wayne19-12-23 14:11

 • 0

  Jeg har endnu til gode at se Marco Effekten - er den virkelig så dårlig som anmeldelserne gav indtryk af, eller var det bare almindelig vrede over den nye rollebesætning?

  En blanding. Er ikke den mest spændende historie.

  Helt sikkert givet ekstra ild på bålet omkring nye skuespillerer.

  greeneyes19-12-23 15:58

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen