Trailer: "Finch": Tom Hanks, en robot og en sød hund forsøger at overleve verdens undergang

Wow, det her science fiction-remake af "Turner & hund" ser spændende ud!

Der er næppe nogen, man hellere vil tilbringe dommedag sammen med, end den evigt sympatiske Tom Hanks ("A Beautiful Day in the Neighborhood"). Så skulle det måske lige være en sød vovse...

Ergo må man sige, at det kommende science fiction-drama "Finch" ligner en drøm af en film, hvis man altså samtidig er glad for dystopiske fremtidsfabler.

I filmen spiller Tom Hanks den aldrende mekaniker Finch, som bor i en efterladt fabrik, efter at et voldsomt soludbrud har udslettet det meste af Jordens overflade. Finch bor sammen med sin søde, behårede hund og en bøvet robot, som han selv har bygget.

Læs også: Tom Hanks-klassikeren "Big" var oprindeligt tiltænkt som en gyser(!) med Robert De Niro

"Finch" er produceret af filmselskabet Amblin Entertainment, som bl.a. Steven Spielberg stiftede tilbage i 1981. Manuskriptet er skrevet af Ivor Powell og Craig Luck, som har arbejdet som hhv. producer og kameraassistent på film som "Alien", "Blade Runner", "Doctor Strange" og "Annihilation".

Filmen er instrueret af den Emmy-belønnede Miguel Sapochnik, som instruerede flere episoder af HBO's fantasy-hit "Game of Thrones", inklusive de ambitiøse afsnit "The Long Night" og "The Bells" fra seriens sidste sæson.

Desuden er Hanks' instruktør på "Cast Away" og "Forrest Gump", Robert Zemeckis, med om bord som producer.

"Finch" udkommer på Apple TV+ den 5. november, og traileren kan ses her:

Kommentarer

"Finch": Tom Hanks, en robot og en sød hund forsøger at overleve verdens undergang

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen