Trailer: Fuld trailer til "Bright": Will Smith er politimand i en verden med orker, elvere og feer!

"Suicide Squad"-instruktøren David Ayer står bag ny original Netflix-film, som genforener ham med Will Smith.

Netflix har udgivet en ny trailer til instruktør David Ayers fantasy-action buddycop-film "Bright". Denne nye trailer er pakket fuld af nye klip fra filmen sammen med nogle yderligere oplysninger om historien, som filmen vil fortælle. Se traileren forneden.

I filmen befinder Will Smith, Joel Edgerton og Noomi Rapace sig i en verden, hvor orker, elvere og feer eksisterer sammen med mennesker i et hardcore og mørkt politidrama, der foregår i en alternativ fantasiverden.

"Bright" beskrives som en actionfilm, der følger to politibetjente med meget forskellige baggrunde. Mennesket Ward (Will Smith) og orken Jakoby (Joel Edgerton) påbegynder en rutinemæssig natpatruljering og støder på et mørke, der i sidste ende vil ændre fremtiden og deres verden, som de kender den.

Rollelisten består yderligere af Lucy Fry ("11.22.63"), Edgar Ramirez ("Hands of Stone", "Zero Dark Thirty"), Margaret Cho ("Drop Dead Diva") og Ike Barinholtz ("Suicide Squad"). Filmen er skrevet af Max Landis ("Chronicle"), og den er sat til udgivelse 22. december på Netflix.

Kommentarer

Fuld trailer til "Bright": Will Smith er politimand i en verden med orker, elvere og feer!

  • ★★★0

    Er det bare mig, eller bliver der lige smurt riiiiiimelig tykt på med hele social-kommentar-delen i forhold til racer og så videre?

    "Se, nu er indvandrerne orker i stedet, og de hvide er bare mennesker".

    HonoDelLoce26-10-17 14:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen