Trailer: Kurt Russell sparker røv som julemanden i "The Christmas Chronicles" til Netflix

Sommertiden er slut, og Halloween er veloverstået. Nu står julen for døren, og Kurt Russell er klar til at skrue op for hyggen som karismatisk julemand.

Netflix har frigivet en ny, lang trailer til streaming-gigantens store julesatsning "The Christmas Chronicles", hvor Kurt Russell giver den i rollen som en særdeles cool udgave af selveste julemanden – komplet med sit velkendte og imponerende skæg. Traileren kan ses herunder.

Familie-eventyret handler om søskendeparret Kate og Teddy Pierce, der i forsøget på at kidnappe julemanden ender med at bringe selve højtiden i fare, hvorfor de bliver nødt til at samarbejde med den rødklædte hyggeonkel og hans trofaste nisser, før det er for sent.

Det er "Alene hjemme"- og "Harry Potter og de vises sten"-instruktøren Chris Columbus, der har produceret juleløjerne, mens Clay Kaytis ("The Angry Birds Movie") har siddet i instruktørstolen.  

Om "The Christmas Chronicles" har potentiale til at blive en juleklassiker, må tiden vise, men filmen kan under alle omstændigheder streames på Netflix fra 22. november. 

Kommentarer

Kurt Russell sparker røv som julemanden i "The Christmas Chronicles" til Netflix

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen