Trailer: Ny trailer til kupfilmen "Ocean's 8" slår gækken løs

Det nye hold mestertyve går i aktion til sommer.

Warner Bros. har nu udgivet den nyeste trailer til kupfilmen "Ocean's 8" – det næste kapitel i franchisen, der bød på stjerner som George Clooney, Brad Pitt og Matt Damon i den oprindelige "Ocean's Eleven"-trilogi. Denne gang er banditterne blevet udskiftet med et helt nyt hold udelukkende bestående af kvinder, og nedenfor kan du få et kig på, hvordan det forløber med den nye gruppe af mestertyve.

I "Ocean's 8" går en gruppe karismatiske svindlere sammen for at udføre et spektakulært kup på New York-museet The Met. Anført af Debbie Ocean (Sandra Bullock), der er søster til George Clooneys Danny Ocean, må gruppen gøre brug af alle deres specielle talenter for at lykkes med den nærmest umulige opgave, de står overfor, mens de samtidig må modstå de udfordringer, der møder dem undervejs – for i sidste ende at få fingrene i den helt store gevinst.

Filmens rolleliste tæller udover Bullock stjerner som Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter og Rihanna. Derudover kan også Sarah Paulson ("The Post"), Richard Armitage ("Hobbitten-trilogien") og tv-værten James Corden opleves i kup-projektet – ligesom det ikke kan udelukkes, at et par af medlemmerne fra den gamle "Ocean's Eleven"-bande dukker op i små gæsteoptrædener.

"The Hunger Games"-instruktøren Gary Ross har styret tøjlerne på kupfilmen, mens han har kreeret projektets manuskript i selskab med Olivia Milch. "Ocean's 8" kan ses i de danske biografer fra 21. juni.

Kommentarer

Ny trailer til kupfilmen "Ocean's 8" slår gækken løs

 • ★★★★★0

  Jeg mener det samme som jeg skrev ved teaseren.

  Det virker som om det ikke rigtig lykkedes med den her flashy billedeside med cuts og dialog som Steven Soderbergh, den ligner bare run of the mill film, hvor de snakker om det er et heist, men får bare ikke rigtig noget fornemmelse af det, blot at det er en stor fest, det er bare tydeligt det ikke er Soderbergh der står bag, den har slet ikke samme energi bedømt udfra traileren, som gjorde den første Oceans Eleven så underholdende.

  Nu ser vi lidt mere af det skal forstille en heist, de snakker da lidt om det, men igen det hele virker bare så slow og dull, castet kan virker nok så godt, men det ser kedelig ud i duførelsen, får heller aldrig indtrykket af de forskellige karakter de spiller.

  Elwood13-04-18 14:20

 • ★★★★★1

  Jeg genser hellere en Olsen-Banden end dette. Hvor er det dog bare dumt, at der sættes en skærm op foran overvågningskameraet, som om vi befinder os i 80'erne...

  Lars!13-04-18 15:27

 • ★★★★★★0

  Hvor er det dog bare dumt, at der sættes en skærm op foran overvågningskameraet, som om vi befinder os i 80'erne...

  Visse ting går jo aldrig af mode, som f.ek. "dumhed";)

  T. Nielsen13-04-18 16:34

 • 0

  Jeg holder mig fra disse film, ligesom jeg endnu ikke har set den nye Ghostbuster-film.

  I ligestillingens navn burde der oprettes nye franchises til disse politisk korrekte film, som i øvrigt gerne vil lukrere på genkendelighed.

  Nickell13-04-18 20:57

 • ★★★★★★0

  Så burde de moderne Ocean-film ved også have et nyt navn, da der jo allerede fandtes en Ocean's 11 fra 1960, da udgaven fra 2001 blev lavet.

  Zero Cool13-04-18 21:06

 • 0

  Soderberghs film var et rent remake. Rat Pac blev ikke skiftet ud med kvinder, men et ligeledes stærkt mandligt cast.

  Nickell14-04-18 19:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen