Trailer: Popmusikeren Joey Moe går filmens vej med thrilleren "Ripple" – se traileren

Sangeren bag hits som "Dobbeltslag" og "Million" går nye karriereveje og sætter sig i instruktørstolen.

Joey Moe er nok mest kendt for at få folk til at danse på floor med hits som "Dobbeltslag" og "Million", der er blot to af de sange, som popstjernen har serveret gennem sin godt 20 år lange karriere.

Nu har popdrengen dog lavet midlertidigt karriereskifte fra musikkens verden til filmens arena. Det startede egentlig allerede i 2021 med kortfilmen "Fugleflugten", mens Joey Moe også var instruktørassistent på "Buster"-nyfortolkningen.

Sangeren har holdt pause fra musikken og har de seneste tre år sat sig på skolebænken ved Super8, som er en alternativ filmskole i Aarhus. Her har instruktøruddannelsen udartet sig til afgangsfilmen "Ripple", som lige om lidt får premiere i udvalgte danske biografer.

SE OGSÅ: SE DE FØRSTE BILLEDER FRA 'KONGEKABALE 2': "MØRKELAND"

"Ripple" beskrives som en thriller, der både har noter af krimifilm og gys. Her følger vi kvinden Lotus, som står bag en populær true crime-podcast, der bl.a. er drevet af opklaringen af mordet på Lotus' egen søster. Under deltagelsen i et live tv-interview dukker en makaber skikkelse op fra fortiden, som får dødelige konsekvenser for Lotus og de mennesker, der er omkring hende.

Joey Moe har med "Ripple" ladet sig inspirere af gådefulde twist-film som "Memento" og "Joker", der alle inviterer til en filmoplevelse, hvor intet er, som det ser ud til.

Den nyudklækkede filmmager har både skrevet og instrueret filmen, mens han også medvirker i en birolle. Derudover prydes rollelisten af bl.a. Ulrich Thomsen ("Den grænseløse"). Du kan se en trailer længere nede i artiklen her.

INTERVIEW MED MOOVY PODCAST

Glæd dig også til næste uge, hvor Moovy Podcast får besøg af Joey Moe. Her får spillefilmsdebutanten lov til at sætte ord på sit karriereskifte og alt det hårde arbejde, som har lagt til grund for "Ripple".

Her kommer snakken blandt andet ind på friheden ved at studere film på filmskolen Super8, hvorfor Joey Moe ikke regner med at lave skuespil igen, samt en masse historier om produktionen af filmen.

"Ripple" får dansk biografpremiere 14. marts. Den omtalte trailer kan ses her:

Kommentarer

Popmusikeren Joey Moe går filmens vej med thrilleren "Ripple" – se traileren

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen