Trailer: Se Kurt Russell som karismatisk julemand i "The Christmas Chronicles"

Russells imponerende skæg kommer endnu en gang til sin ret i ny familiefilm, hvor julen som altid er i fare og skal reddes...

Netflix har frigivet en spritny trailer til streaming-gigantens store julesatsning med titlen "The Christmas Chronicles", der nok skal give julelys i øjnene til julefans i almindelighed og Kurt Russell-fans i særdeleshed. Filmstjernen giver den nemlig som en særdeles cool udgave af selveste julemanden, og han ser ud til at være garanti for julestemning i filmen, der har "Alene hjemme"- og "Harry Potter og de vises sten"-instruktøren Chris Columbus som producent.

I eventyret planlægger de to søskende Teddy og Kate Pierce at bortføre selveste julemanden, men noget går selvfølgelig grueligt galt, hvilket bringer selve julen i fare, hvorfor børnene bliver nødt til at samarbejde med julemanden og hans trofaste nisser, før det er for sent. 

Om "The Christmas Chronicles" kan blive en tidløs juleklassiker a la "Alene hjemme", må tiden vise, men filmen kan under alle omstændigheder streames på Netflix fra 22. november, og traileren kan ses lige her:

Kommentarer

Se Kurt Russell som karismatisk julemand i "The Christmas Chronicles"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen