Trailer: Se første glimt af Robert Pattinson i Bong Joon Hos kommende science fiction-film: "Mickey 17"

"Parasite"-instruktørens næste film får premiere i 2024.

Bong Joon Ho skrev historie, da han til Oscar-uddelingen i 2020 sikrede sig prisen for årets bedste film med "Parasite" – den første ikke-engelsksprogede vinder i akademiets historie, hvilket betød, at der opstod fornyet interesse for ikke bare instruktørens tidligere film, men også for  koreansk film i det hele taget.

Nu er Bong så i fuld gang med arbejdet på sin næste film, "Mickey 17", som vi netop har fået allerførste smugkig på, der kan ses nedenfor.

Læs også: "Parasite"-instruktøren Bong Joon Ho: "Flugt" er den mest rørende film, jeg har set i år

"Mickey 17" er instruktørens tredje engelsksprogede film og er en science fiction-thriller baseret på romanen "Mickey7".

Filmens plot er endnu ikke blevet offentliggjort, men romanen udspiller sig i en fjern fremtid i rummet og følger én klon i en lang række af undværlige kloner, der bruges, når missionerne bliver lidt for farlige for "rigtige" mennesker. Når en klon ikke kan bruges længere, smides den til genbrug, mens en ny klon overtager pladsen.

Rollelisten består af prominente navne som Robert Pattinson, Toni Collette, Steven Yeun, Mark Ruffalo og Naomi Ackie, og filmen får premiere i marts 2024.

Første glimt af Pattinson kan ses her:

Kommentarer

Se første glimt af Robert Pattinson i Bong Joon Hos kommende science fiction-film: "Mickey 17"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen