Trailer: Se traileren til barsk Al Capone-film med Tom Hardy

Josh Tranks gangsterfilm blev oprindeligt døbt "Fonzo" og udkommer digitalt næste måned.

Det er snart fire år siden, at Tranks drama om Al Capones sidste år blev annonceret og snart et par år siden, at vi for første gang fik et billede af Tom Hardy i rollen som den legendariske gangsterboss.

Siden da har vi ikke hørt meget til Tranks projekt, hvilket ikke just er et godt tegn, idet den 36-årige Trank har haft nogle tumultagtige år i Hollywood, efter at hans "Fantastic Four"-film blev et kæmpe flop, og han efterfølgende blev fyret fra et "Star Wars"-projekt og måtte døje med en masse sejlivede rygter om sin dårlige opførsel bag kameraet.

Men nu kommer Tranks "Capone" (som oprindeligt blev kaldt "Fonzo") altså snart. Faktisk meget snart. "Capone" skipper biograferne og ryger direkte ud på hjemmevideo i maj måned.

"Capone" skildrer Alphonse Gabriel Capone i en mere sårbar udgave og ikke kun som den ekstravagante og hårdkogte gangsterleder, der faktisk engang havde folkets opbakning. I filmen møder vi en 47-årig demensramt Capone, som tænker tilbage på sit liv og sine gerninger efter en årrække i fængsel, og historien følger den detroniserede gangsterboss, der i demensens vold forsøger at skelne fortid fra nutid, mens han konfronteres med sit livs dæmoner.

Kommentarer

Se traileren til barsk Al Capone-film med Tom Hardy

 • 1

  Spændende! 

  Nickell17-04-20 22:06

 • ★★★★★★1

  Håber at Trank lykkes med projektet, han har afgjort et talent - og Hardy er den perfekte gangster. 

  Dog ikke de bedste tegn at man ikke vil vente til mulig bio premiere.

  Wayne17-04-20 23:58

 • 0

  Det er vel reelt set Trank's sidste chance i hollywood med den film her? 

  Geekalot18-04-20 11:31

 • ★★★★★★0

  Det er vel reelt set Trank's sidste chance i hollywood med den film her? 

  Man kan sagtens lave film udenom Hollywood-systemet, men hvorfor skulle det være hans sidste chance?

  Zero Cool18-04-20 11:33

 • ★★★0

  Det er vel reelt set Trank's sidste chance i hollywood med den film her? 

  Jeg tænker faktisk at lige nøjagtig direct-to-VOD-skæbnen på grund af Corona gør, at med mindre den decideret sælger 0 kopier, så er han ret godt dækket ind :-)

  Det virker i øvrigt til, at branchefolk er ret vilde med den, hvis man lige tager et kig på Twitter. Men om det blot er Tranks venner, det ved jeg ikke :-)

  HonoDelLoce18-04-20 12:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen