Trailer: "Venom 2": Giftig superskurk bider fra sig i eksplosiv trailer

Tom Hardy snor sig i "Venom: Let There Be Carnage".

I takt med at biograferne så småt er åbnet op igen, er der også kommet styr på, hvornår de allerstørste film får premiere. Sony Pictures rykkede i foråret opfølgeren til superskurkefilmen "Venom", "Venom: Let There Be Carnage", frem til efteråret. Hvad præcis vi har i vente, løfter ny trailer sløret for. Traileren kan ses herunder.

LÆS OGSÅ: "VENOM: LET THERE BE CARNAGE" SKUBBES TIL SEPTEMBER

Tom Hardy er tilbage i rollen som journalisten Eddie Brock, hvis krop er blevet overtaget af en symbiot, en slags overjordisk parasit, der kan forvandle Brock til den morderiske Venom. Denne gang får Brock/Venom sin sag for, da seriemorderen Cletus Kasady (Woody Harrelson) bliver besat af en anden symbiot ved navn Carnage.

Filmen er instrueret af Andy "Gollum" Serkis, der senest stod bag "Mowgli", mens også blandt andre Naomi Harris og Michelle Williams medvirker.

"Venom: Let There Be Carnage" har dansk premiere 21. oktober.

Kommentarer

"Venom 2": Giftig superskurk bider fra sig i eksplosiv trailer

  • 0

    Etteren var en generisk historie, som superhelte/skurke-film er flest, men resten kunne jeg godt lide. Ser ud til, at de fortsætter i den fjollede stil, dog forhåbentlig også med en snert at ægte horror.

    ZimaBlue 4-08-21 11:55

  • 0

    God humor 

    Ronni Pedersen 4-08-21 21:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen