"Cobra Kai": Arbejdet på 4. sæson er skudt i gang

QUIET!!  Vi har en vigtig nyhed til jer!

Som de fleste nok allerede ved, så har coronapandemien stukket en kæp i hjulet på både produktionen og udgivelsen af talrige film- og tv-produktioner over hele kloden. Nogle projekter er blevet udskudt, andre er blevet lagt på is, mens visse simpelthen er blevet aflivet.

Lykkeligvis har den amerikanske film- og tv-branche efterhånden udtænkt og implementeret så mange forholdsregler og sikkerhedsprocedurer, at kameraerne er begyndt at rulle igen i og uden for Hollywood.

Forleden hørte vi, at optagelserne til den 3. sæson af superhelteserien "The Boys" er gået i gang efter længere tids uvished om seriens fremtid grundet pandemien. Og nu er den næste sæson af den succesfulde "Karate Kid"-spin-off "Cobra Kai" lykkeligvis også gået i produktion.

Se også: Rørende trailer til dokumentar om "Karate Kid"-skuespilleren Pat Morita: "More than Miyagi"

Det bekræftes af et opslag på seriens officielle Facebook-side, der byder på teksten: "Der er ikke længere tid til at træne. Sæson 4 er officielt undervejs."

Samtidigt byder opslaget på et billede af forsiden til manuskriptet til 4. sæsons første afsnit, der bærer titlen "Let's Begin", og som er skrevet af seriens tre skabere: Josh Heald, Jon Hurwitz og Hayden Schlossberg.

Der har floreret rygter om, at seriens 4. sæson også bliver dens sidste, men det er altså ikke blevet bekræftet, ligesom vi heller ikke ved, hvornår sæsonen udkommer på Netflix.

"Cobra Kai" følger de gamle karaterivaler Daniel LaRusso og Johnny Lawrence, som tørnede sammen som teenagere i den oprindelige "Karate Kid" fra 1984, og som i nutiden stadig udveksler slag og spydigheder.

Kommentarer

"Cobra Kai": Arbejdet på 4. sæson er skudt i gang

  • ★★★0

    Underholdende men også lidt for forudsigelig serie. Håber 4. sæson bliver den sidste, da kvaliteten støt og roligt er faldet fra sæson til sæson. Forhåbentlig leverer seriens skabere den bedste sæson med dens sidste en af slagsen. Så kan serien få sat et solidt punktum.

    Essal 3-03-21 16:34

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen