Trailer: HBO giver kort blik på "Watchmen" og sidste sæson af "Game of Thrones"

Superheltene invaderer tv-giganten i 2019.

Seriegiganten HBO har sluppet en ny video løs, der består af en række sammenklip fra tjenestens 2019-output – og man må sige, at der er lagt i kakkelovnen til en lovende tv-sæson. Du kan selv tage et kig på løjerne i videoen nedenfor.

Først og fremmest byder klippet på et blik på den kommende sæson af fantasyføljetonen "Game of Thrones". Selvom flere spin-off-serier (selvfølgelig) allerede er under udvikling, bliver denne ottende sæson den sidste for hovedserien, og der lades således op til det afgørende slag om kongeriget Westeros. Sæson otte af "Game of Thrones" lander i øvrigt til april.

Derudover får tegneserieklassikeren "Watchmen" i år også en tv-version begået af HBO. Serien foregår adskillige år efter historien i Alan Moores 80'er-værk, og rollelisten består bl.a. af Jeremy Irons som den ældre Adrian Veidt, ligesom folk som Regina King ("If Beale Street Could Talk"), Tim Blake Nelson ("The Ballad of Buster Scruggs") og "Miami Vice"-ikonet Don Johnson dukker op.

HBO's teaservideo viser endvidere spændende bidder fra den nye omgang af "True Detective", der denne gang har Oscar-vinderen Mahershala Ali i hovedrollen, mens der også løftes lidt af sløret for, hvad fremtiden bringer for "Big Little Lies", "Veep", "Barry" og den helt nye serie "Euphoria".

Kommentarer

HBO giver kort blik på "Watchmen" og sidste sæson af "Game of Thrones"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen