Trailer: Se første trailer til tredje og sidste sæson af tyske "Dark"

Traileren afslører også, at sidste sæson lander på Netflix 27. juni.

Den tyske serie "Dark" fik premiere på Netflix tilbage i 2017 og blev solgt som en tysk udgave af "Stranger Things". Ovenpå to ambitiøse sæsoner har serien dog vist, at den er langt mere og står helt på egne ben med sin fortælling om tidsrejser, multiuniverser og personlige tragedier i en lille tysk landsby.

Nu er traileren til tredje og sidste sæson landet. I tredje sæson springer Jonas fortsat mellem fortid, nutid og fremtid, og det varsles, at tidslinjernes cyklusser nu vil støde sammen i en episk konklusion.

Sæsonen får premiere på Netflix 27. juni, og du kan se en trailer herunder:

Kommentarer

Se første trailer til tredje og sidste sæson af tyske "Dark"

 • ★★★★1

  Sig mig MOOVY, er det ikke ved at være "tid" til, at kigge nærmere på denne serie fra nabo syd?

  Den er ik' helt ring'! ..og da der er LAAAAANGE udsigter til bio-stor-film...såh?

  Gasivodo19-07-20 19:33

 • ★★★0

  Som jeg også skrev den anden dag i streaming-tråden, så er den bestemt seværdigt. Eneste er at den kan være noget langhåret at følge med i, grundet det store persongalleri det spilles af forskellige skuespiller på tværs af de forskellige tidsperioder. Nu er det endda begyndt at strække sig ud over et parallelunivers. Men det er selvfølgelig også de forskellige paradokser der følger med tidsrejser, der er med til at gøre det interessant.

  Overvejer at gense hele serien igen fra start, i håb om at fatte lidt mere af handlingen. Jeg fatter aldrig en brik hver gang der kommer en ny sæson, fordi der går så lang tid imellem.

  Aranyhajú Nyárszépe19-07-20 19:48

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen